E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇelik: Burada Türk Silahlı Kuvvetlerine iftira söz konusudur---

Çelik: Burada Türk Silahlı Kuvvetlerine iftira söz konusudur

Çelik: Burada Türk Silahlı Kuvvetlerine iftira söz konusudur
12 Mayıs 2020 - 17:18 borsagundem.com

AK Parti MYK toplantısının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik önemli açıklamalarda bulunuyor. Çelik, "Tartışmayı başlatan biz değiliz. Burada Türk Silahlı Kuvvetlerine iftira söz konusudur" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. HDP ile İYİ Parti arasındaki tartışmaya değinen Çelik, "Millet İttifakı kimlerden oluşuyor? Açık şekilde söyleyecekler. Burada mahcubiyetle karışık bir gizlilik söz konusu." ifadelerini kullandı. Libya'daki gelişmelerle ilgili de konuşan Çelik, "Herhangi bir şekilde oradaki misyonlarımız, insanımız hedef olursa Hafter güçlerini, darbeci güçleri bundan sonra meşru hedef kabul edeceğimizi açık şekilde söylüyoruz" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamalarından öne çıkan satır başları:

MÜSİAD'ın 30. yılındayız. Anadolu'nun teşebbüs gücüne verdiği destek için teşekkür ediyoruz. 

Refah devletleri denen devletlerin insan odaklı bir sağlık politikasından ne kadar uzak olduğu son derece açık. Ülkemiz için ise gelişmeler son derece sevindirici. Sağlık hizmetlerimizde yaptığımız devrimlerin ardından ne kadar hazır olduğumuzu gösterdik. Şehir hastaneleri başta olmak üzere iktidarımızın ilk günden bugüne kadar sağlık alanında gerçekleştirdiğimiz devrimler ve güçlü altyapı ne kadar hazırlıklı olduğumuzu göstermektedir

Virüsün kaydeleri bozan bir istisna olduğu son derece açıktır. Her şey alt üst eden bir süreç olacağı görülüyor. Küresel adalet talebi sağlık açısından yükseliyor. 

İFLAH OLMAZ ZİHNİYET

Türkiye kendi ulusal mücadelesine devam ederken, küresel mücadeleye de destek veriyor. 76 ülkeye destek verilmiştir.

Koronayla mücadele edilen günlerde insan sağlığına bütün kuvvetimizi ayırmaya çalışıyoruz. Ama bazı iddialara da cevap vermek zorunda kalıyoruz. Cumhuriyetimize yapılan saldırıya cevap vermek zorundayız. Bu saldırılar karşısında tabii ki susamazdık. Demokrasiyi ve milli namusu hatırlattık. İşi, TSK'ya iftira atmaya kadar getirdiler.  Kaos ve yıkım siyasetine oynuyorlar

Türkiye'de demokrasi yerleşiktir. Türkiye'nin iyiliği için üretmeye ve çalışmaya, Türkiye'nin kurumları devam etmektedir. Tedbir alınması gereken şey bu iflah olmaz zihniyettir.

Türkiye'nin büyük şairi Sezai Karakoç'un eserlerinin gençlere ulaştırılmasından büyük gurur duyuyoruz. Sözlerini cımbızlayıp yaptıkları eleştiriler yersizdir. Gençlik Bakanlığı bütün önemli şairlerden alıntılar yapıyor. İnşallah genç kardeşlerimiz yudum yudum okur, gönüllerine nakşederler.

ELÇİLİK'iN YANINA ROKET DÜŞTÜ

MİT, Kenya'da bir operasyonla bir İtalyan genç kızı kurtardı. 2 yıldır rehin tutuluyordu. Türkiye'den yardım istenince MİT olaya dahil oldu ve kurtarılmasını kendi imkanlarıyla sağladı. 

Libya'da darbeci Hafter, Trablus'a saldırmaya devam ediyor. Atılan roketler büyükelçiliğimize yakın bir yere düştü. Bu kabul edilemez. Hafter savaş suçu işlemektedir. Eğer insanımız hedef olursa, Hafter meşru hedef olur bizim için.

Normalleşme takvimleri peyderpey açıklanıyor. Bu süreçlerin rehavet oluşturmaması gerekiyor. Tedbirler sürmeli. Eğer tedbirlere uymazsak, yeni sıkıntılarla karşılaşırız. Bu konuda verdiğimiz güçlü mücadeleyi sürdürerek Türkiye'yi daha üst klasmana taşıyacağız. 

İYİ PARTİ'NİN HDP'DEN YARDIM İSTEDİĞİ İDDİASI

Tartışmaları izliyoruz. Bizim bir ittifakımız var Cumhur İttifakı. Açık ve aleni bir şekilde güçlenmek için çalışıyoruz. Ama karşımızda Millet İttifakı aynı durumda değil. Millet İttifakı kimlerden oluşuyor. Buradan mahçubiyetle karışık bir ittifak söz konusu. Bunu açıklamaları lazım. HDP, biz yokmuşuz gibi davranmanız kurallara uygun değil diyorlar. Diğerleri ise ittifak halinde değiliz diyor. Bunu CHP'ye de sormamız lazım. Bir gizemlilik söz konusu. Bu ittifak kimlerden oluşuyor. Bunu vatandaş bilmek zorunda. İnkar ediyorlar. 

MEMLEKET MASASI ÇAĞRISI

Böyle bir gündemimiz yok. Ama bir buluşma olacaksa, bazı ahlaki kurallar lazım. Bir parti darbe iması yapıyor ama ittifak içinden tepki gelmiyor. Nasıl aynı masaya oturacaksınız? Sürekli saray rejimi diyenlerle neyi konuşacaksınız. Sürekli "Yassıada Rejimi" açıklamaları yapıyorlar. Masanın ayağını kesenlerle nasıl aynı masaya oturacağız. Bunu gündeme almamız için herhangi bir sebep yok. Karşınızda son 6 aydır doğrudan meşruiyeti hedef alan, millet iradesini tartışmaya açan bir taraf var. Bunlarla nasıl ortak bir masa kuracaksınız. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yünü kırkılmış koyun13 Mayıs 2020 01:11

    Böyle konuşmalar geçtiğine , yine ajitasyon, balıkları küme oluşturup avlamaya çalışma taktiği güdüldüğüne göre 2021 de seçim garanti. Her seçime yakın darbe söylentisi garanti oldu artık.

  • ...12 Mayıs 2020 20:14

    TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ zan altında bırakmak nedir Ergenekon ve Balyoz davalarında gördük. o işi partiniz çok iyi bilir. kafanıza göre özel yetkili savcılar ve mahkemelerle, ülkeye darbe yapmaya kalkışan fetö mensuplarıyla neler yaptığınızı biliyoruz..aynı masada oturduğunuz genelkurmay başkanına terör örgütü kurmak ve yönetmekle suçlayan kimdi. gizli tanık da sakık dı.

  • ...12 Mayıs 2020 19:17

    akbaba neyden beslenir. artık o kadar bıktırdınız ki, her olaydan mağduriyet çıkarmaktan bıkmadınız. ülke kaynaklarından o kadar çok zengin oldunuz ki koltuğu bırakmak ve kaybetmek size acı veriyor.

  • Günaydın 12 Mayıs 2020 18:37

    Anlaşıldı bunlar erken seçime gidecek, bu kadar ağlamanın başka sebebi ne ola ki?

  • Üzgün bir yurttaş12 Mayıs 2020 17:50

    AKP ve reisin ülkeyi bölmeye çalışan sevda NOYAN hakkında bir açıklaması yok mu. Adalet harekete geçmeyecek mi_. AKP li tüm avukatlar Fetocular yerine savcı-hakim olduklarından bir şey çıkmaz bakandan da.Ülkemiz bunu hak etmiyor...