E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇekya'dan Salih Müslim açıklaması---

Çekya'dan Salih Müslim açıklaması

Çekya'dan Salih Müslim açıklaması
27 Şubat 2018 - 19:43 borsagundem.com

Çekya'dan son dakika Salih Müslim'le ilgili açıklama geldi. Çekya Türkiye'nin iade talebinde bulunması halinde kararı gözden geçirebileceklerini belirtti

Çekya'dan yapılan açıklamada Türkiye'nin terörist elebaşı Salih Müslim'in iadesini talep etmesi halinde kararın yeniden gözden geçirileceği ifade edildi. Çekya makamları ayrıca, Çekya'nın terörizmi desteklediği yönündeki açıklamaları kabul etmediğini duyurdu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Terörizmi desteklediğimiz iddialarını kabul etmiyoruz. Müslim kararı ile hiçbir uluslararası yükümlülüğü ihlal etmedik. Türkiye Müslim'in iadesini isterse hukuk içinde değerlendiririz."

SERBEST BIRAKILMIŞTI

24 Şubat'ta yakalandığı Prag'da bugün mahkemeye çıkarılan Müslim, mahkemenin kararı ile serbest bırakılmıştı.

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Salih Müslim'in serbest bırakılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Karar terör örgütlerini destek niteliğindedir" ifadesini kullanmıştı.

Salih Müslüm serbest bırakıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bora 27 Şubat 2018 23:01

    Kürtlerle birlikte hareket edilseydi ne olurdu? Bşr çok şey Türkiye lehine dönüşmez miydi, ve herşey Türkiye gibi dününde gelişmezmiydş ve Türkiye Ortadoğu’da daha güçlü olmaz mıydı?

  • ccc28 Şubat 2018 08:38

    kürtler dediğin HDP ise hayır olmaz.Terörü destekleyen bir parti ile asla görüşme olamaz.Amacı kürt halkının hakları olsaydı dedğin son derece doğruydu.Bir kere çözüm sürecinde şans verildi. Ancak onu da her yere bomba yerleştirerek kullandılar.Bundan sonra o dediğin hayal olur.

  • Kandırıldık27 Şubat 2018 22:23

    Bu açıklamadan anladığım kadarıyla Türkiye iade talebinde bulunmamış.

  • Murat 27 Şubat 2018 22:54

    Bu ülkede bazı insanlar var. Kendi ülkesi ne derse desin illa karşı tarafın dediğine rabet eden.. Ne biliyorsun Çek hükümetinin yanlış yönlendirme yapmadığını.

  • canbey27 Şubat 2018 22:00

    yahu bu adamı hükümet kırmızı halılarla türkıyede ağırlamamışmıydı şimdı neoldu da düşman oldular

  • Anonim 28 Şubat 2018 02:09

    2013 yılında ve 2015 yılında ağırlandı doğru söylüyorsun 2013 yılında mit müsteşarı ile görüştü ve başbakan ile görüştü Davutoğlu pyd ile görüşmeler için üç şart sunmuştu kendisine 1. pyd esadı desteklemeyecek 2. pyd türkiyede teröre destek vermeyecek 3.suriye halkının seçimle oluşturacağı parlamento oluşana kadar emrivaki yapmayacak yani hiç bir bölgeyi kendisinin talep etmeyecek. Gelişmeler siyasi beklentilerle aynı olmayabilir.

  • Alabao27 Şubat 2018 21:42

    Bu devlete yazıklar olsun bu iti 100 dolar verip orada yok ettirmiyorsa. vatan hainlerine göz dağı vermiyorsun adam sırıta sırıta gidiyor boyle

  • Kimdi 27 Şubat 2018 19:50

    Yokmu hiç ajanlarımız oralarda yeri yurdu belli artık kaçırıp bura getirecek ?