E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinÇek elini Pep---

Çek elini Pep

Çek elini Pep
28 Ekim 2014 - 02:08 borsagundem.com

Bayern Münih-Mönchengladbach maçında 4. hakem olarak görev alan Bibiana Steinhaus, omuzuna elini atan Bayern Münih'in hocası Pep Guardiola'yı uyardı

Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, Mönchengladbach maçının kadın 4. hakemi Bibiana Steinhaus'a sık sık itiraz etti, hatta hızını alamayıp fiziksel temasta bulundu. Ancak 'Bibi' lakaplı kadın hakem, Guardiola'nın elini sertçe itti.

Linda Say imzasıyla Hürriyet'te yer alana habere göre Almanya'nın 1 numaralı kadın futbol hakemi olan Bibiana Steinhaus, önceki gün belki de hayatının en zor maçlarından birinde görev yaptı. Bundesliga'da 0-0 sona eren Borussia Mönchengladbach-Bayern Münih karşılaşmasında 4. hakem olarak görev yapan 'Bibi' lakaplı ünlü hakem, özellikle son dakikalarda büyük sıkıntı yaşadı. 



SÖZLÜ İTİRAZ ETTİ, ALKIŞLADI, YETMEDİ ELİNİ OMUZUNA ATTI

Bu sıkıntının sebebi ise Bayern'in Katalan teknik direktörü Pep Guardiola idi. Mutlak favori çıktıkları maçın berabere gitmesi nedeniyle sinirli olan Guardiola, sık sık Bibi'ye itiraz etti. Zaman zaman fiziksel temasta da bulunan Guardiola'nın bu davranışları Bibi'yi oldukça rahatsız etti. 35 yaşındaki kadın hakeme bağıran, alay edercesine alkış tutan Guardiola, Mönchengladbach oyuncularının zaman çaldığından şikayet edip durdu. Hızını alamayan Guardiola, bir ara elini Bibi'nin omuzuna attı. Ancak Bibi, kolu sertçe itti.

ALMANYA'DA PROFESYONEL LİG HAKEMLİĞİ YAPAN İLK KADIN

Guardiola'ya en ufak taviz vermeyen Bibi, bu tutumuyla Alman medyasından büyük övgü aldı. Konuyla ilgili olarak 'Bundesliga'da kadın olmak zor' başlıklı haber analiz yayınlayan Bild Gazetesi, "Bibi, Guardiola'nın vücut temaslarını idare etmesini bildi" diye yazdı.

Bundesliga'da daha önce birkaç kez futbolcuların istem dışı (!) tacizine uğrayan Bibi, 2007 yılından bu yana Almanya profesyonel liglerinde hakemlik yapıyor. Almanya'da profesyonel futbol hakemliği yapan ilk kadın unvanına sahip olan Bibi, geçmiş yıllarda polis komiseri olarak görev yaptı.



Ingolstdadt 04 futbolcusu Andre Mijatovic, bir maçta Bibi'yi itiraz ederken, göğüslerine dokunmuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)