E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÇebi'yi şoke eden sözleşme!---

Çebi'yi şoke eden sözleşme!

Çebi'yi şoke eden sözleşme!
02 Kasım 2019 - 09:33 borsagundem.com

Beşiktaş'ta önceki yönetimin Hırvat stoper Domagoj Vida'yla yaptığı ek sözleşme Başkan Ahmet Nur Çebi'yi şoke etti.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve ekibi, göreve gelir gelmez ekonomik sorunları çözmeye odaklandı. Oyuncuların Temmuz ayından itibaren biriken alacaklarına karşılık 105 milyon TL ödeyip, UEFA'ya verilecek borçsuzluk kağıtlarını alan yönetim, Domagoj Vida'da yaşanan sıkıntıyı da şu an için aştı. Vida'nın borçsuzluk kağıdına geç imza atmasının nedeni ise siyah-beyazlı idarecileri şoke etti.

Geçtiğimiz sezon maaşların zamanında yatmayıp birikmesi üzerine, eski yönetimle görüşen Hırvat stoperle özel sözleşme yapıldı. Bu mukavele ile Vida ödemelerin gecikmesi halinde her ay ekstra ücret almaya hak kazandı. Üç aylık alacakları sıfırlayan yeni yönetim, 30 yaşındaki futbolcunun gecikmeden dolayı 600 bin Euro talebiyle neye uğradığını şaşırdı. Başkan Çebi ve ekibi, oyuncuyla yaptıkları görüşmede bu talebin doğru olmayacağını belirtti. Sonunda ikna edilen Vida, borçsuzluk kağıdına imza attı.

PERSONELLERE ÖDEME YAPILDI

Siyah-beyazlılarda futbolcuların ardından personele de ödeme yapıldı. Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim'den alacaklı olan kulüp çalışanlarının bazılarına 1, bazılarına ise 2 aylık maaşları yatırıldı. Uzun süredir para alamadıkları için sıkıntı yaşayan personelin bu ödemeyle biraz olsun rahatladığı belirtildi. Yöneticiler, kalan ödemeleri de önümüzdeki günlerde yapacaklarını ve geçmişe yönelik alacak bırakmayacaklarını personele iletti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali02 Kasım 2019 16:47

    Ödeme sıkıntısı varsa... Bedelli sermaye artırın...o vakit kasaya para girer...zahten gidişat bunu gösteriyor

  • Emrah02 Kasım 2019 14:55

    Personel maaşlarını nasıl ödenmez işçi maaşları zaten aylık maaşla geçinen insanlar 1 ay maaşı gecikse kötü olur kulüp önce personel maaşlarına öncelik vermelidir futbolcular bu sene var seneye yoklar fakat o kulüpte kalan işçiler kalıcı o yüzden onların zor durumda bırakılmaması gerekir.düzgün iş adamı önce işçilerine ödeyeceği işçi masraflarını düşünmelidir.