E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÇebi: Keşke Şenol Hoca gitmeseydi---

Çebi: Keşke Şenol Hoca gitmeseydi

Çebi: Keşke Şenol Hoca gitmeseydi
17 Ekim 2020 - 10:08 borsagundem.com

Ahmet Nur Çebi yeni transferlerinin tanıtım toplantısında Beşiktaş'a ilişkin soruları yanıtladı. Çebi Şenol Güneş'in Milli Takıma gidişini de değerlendirdi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni transferlerin tanıtım toplantısında kulübün ve futbol kamuoyunun gündemine dair değerlendirmede bulundu. Çebi, Milli Takım'la ilgili bir soru üzerine, "Beşiktaş'ta olduğu gibi Milli Takımımız da genç oyuncularımızla parlayacaktır. Şenol Hoca'nın başarılı olduğunu zaten gördük, yaşadık. Keşke Beşiktaş'tan gitmeseydi, açık açık itiraf ediyorum. Gitmesi için çok uğraştılar. Kendisi de gitmek istemedi ama baskılar sonrası gitmek zorunda kaldı. Olsun, güzel güneşli günlere hazırlıyor Milli Takımımızı" şeklinde konuştu.

Hocamıza gerekli güveni verdik

Sergen Yalçın'ın kendileri için çok kıymetli olduğunu dile getiren başkan Çebi, "Geçen sene 13. sıradan 3. sıraya geldik. Başarısına önem veriyorum. Hocamız mukavele isterse uzatırız. Ancak şu an için kendisini şampiyonluğa odakladı. Her zaman Beşiktaş'ta mukavele alabileceğini biliyor. Biz o güveni, ona verdik" dedi. Ahmet Nur Çebi, eski teknik direktörleri Abdullah Avcı'nın avukatı tarafından yapılan "Beşiktaş'tan şu ana kadar hiç para almadık" şekildeki açıklamanın hatırlatılması üzerine de şunları söyledi:

Avukatın açıklamasını kâle almıyorum

"Avcı, kulübümüze emek vermiş bir teknik adamdır. 3 yıllık kontratın içerinde yazılı olan haklar, hukuklar var. Kendisine ayrıldığı günden bu yana herhangi ödeme yapmadık. Araya dostlar, hatırlı insanlar girdi. Avukatın yaptığı açıklamayı kâle almıyorum. Avukatlar ekonomilerini düşünürler. Abdullah Hoca açıklama yapacak kadar yürekli ve güçlüdür. Buluşmamızda, 'Ben para konularını konuşmuyorum, avukatımla görüşün' demişti. Ancak avukatıyla yaptığımız görüşmelerde uzlaşma sağlayamadık."

Tasarruf edilen miktar 8 milyon euro

Ahmet Nur Çebi, transferlerle ilgili ise şu ifadeleri kullandı: "Transferin bizim tarafımızdan yönetilmediği gibi bir yanlış algı oluşturulmaya çalışıyor. Gidenlerin yerine nokta atışı yaptık. Yeni gelenlerin taktik ve teknik olarak daha yukarıda olduğunu düşünüyoruz. Geçen kadrodan 8 milyon Euro daha az harcadık. Hocanın istedikleri yerine, onaylamadıklarının alındığı şeklinde bir durum yok. Bu işler, ekip işidir. Hocanın, scoutların, yöneticilerin görüşleri vardır. Transferleri hep beraber yaptık. Doğal olarak 4-5 kişinin olduğu yerde herkesin aynı düşüncede olduğunu söyleyemeyiz."

Benimle ilgili bir şey çıkarsa hesabını veririm

Geçmiş yönetimden hesap sorma iddiasıyla göreve gelmediklerini vurgulayan Başkan Çebi, "İhraç gibi konular mağdur yaratmak için yapılıyor. KPMG raporlarının gecikmesi pandemiden dolayı oldu. Denetimi kulübün kasasından yaptırıyoruz. Şahsımdan yaparsam yanlış anlaşılırdı. Müdahil olmuyorum. Çünkü işin içerisindeyim. Benimle ilgili bir şey çıkarsa hesabını veririm, korkmuyorum. Bankalarla sürekli, her gün anlaşma yapıyoruz. Aslında yapılandırma yapılmış, ceket teslim edilmiş, biz de o ceketi geri almaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Allah yolunu açık etsin

Ahmet Nur Çebi, "Dorukhan'la yeni sözleşme yapılacak mı?" sorusuna da "Burası Beşiktaş, oynamak istemeyen kimseyle işimiz olmaz. Dorukhan oynamak isterse kontrat imzalayacaktır. Oynamak istemezse Allah yolunu açık etsin" diyerek oldukça manidar bir cevap verdi.

Beşiktaş Pınar Gültekin’in ailesini ziyaret etti

Beşiktaş, hentbol sezonunu anlamlı bir şekilde açtı. Beykoz Belediyesi ile oynanan maça Başkan Çebi'nin davetiyle geçtiğimiz aylarda canice katledilen Pınar Gültekin'in ailesi geldi. Müsabaka öncesi sporcular tişörtlerinde kadın cinayetlerine kurban gidenlerin isimlerini taşıdı. İki takım da "Kadına şiddete hayır" pankartlarıyla parkeye çıktı. Çebi ise Pınar Gültekin'in babası Sıddık ve annesi Şefika Gültekin'e kızlarının adının yazılı olduğu formayla birlikte, çiçek ve plaket takdim edildi.

Hatayspor’da virüse yakalanan futbolcu sayısı 17 oldu

 

Trabzonspor borçlarını sıfırlayacak

 

Fenerbahçe para için her şeyi yapıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kurt17 Ekim 2020 15:23

    arkadaş sergen  iyi futbolcuydu  alt takımların bence süper hocasıydı orada özgür tereddüt etmeden karar veriyordu fakat  4 büyüüklerde öyle olmuyormuş sergen hoca beşiktaşda hale  futbolcu sergen  imajı var gibidavranıyor daha otariter olsa  şenol  hoca  fatih hoca  gibi daha başarılı olur

  • Bika17 Ekim 2020 13:15

    Sergen bu çağda futbolcu olsaydı, BJK'de yabancı futbolculardan sıra gelmediğinden kadroda yer bulamazdı.