E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÇebi: Beşiktaş'a torpil yapın---

Çebi: Beşiktaş'a torpil yapın

Çebi: Beşiktaş'a torpil yapın
06 Haziran 2021 - 09:47 borsagundem.com

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Nur Çebi, Türkiye Futbol Federasyonunun açıkladığı kararlar nedeniyle kulüplerin sıkıntıya gireceğini söyledi

Beşiktaş'ın yanı sıra Kulüpler Birliği Başkanı da olan Ahmet Nur Çebi, TFF'nin açıklamalarına sert çıktı. Yeni sezon öncesinde açıklanan yabancı kuralı ile limitlerin kulüpleri zor durumda bıraktığını vurgulayan Çebi, "Sahaya çıkıyorsunuz 11 yabancı oynuyor. İçinde bir Türk oyuncu yok, İstiklal Marşı okunuyor. Bu da hoş tablo değil. Diğer taraftan da bu tür konularda da bir anda karar vererek geçiş yapamazsınız, süreç ister. Çünkü yapılmış kontratlar var. Geçen sene bu konuda en çok zorlanan kulüplerden biri olduk. Ocak ayında bir değişiklik yaptılar ama beyhude." dedi.

Kulüplerin harcama limitleri konusuna da değinen Çebi, "Özellikle bu sezondan kaynaklı TFF'den hoşgörü talebi var. Bakalım sonuç nereye gelecek. Limitlerimizi çok geriye çekiyorsunuz. Bu sene daha da çekecekler, bunu yapmayın. Özellikle Beşiktaş için hiç yapmayın, hatta torpil yapın. Çünkü biz ülke puanı açısından önemli şeyler yapmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde olmamızdan kaynaklanan limit artışı bir evvelki seneden geri geleni bile karşılamıyor, bilmiyorum izah edebildim mi! Dolayısıyla sıkıntı orada büyük. Umarım aşarız. Biz derdimizi anlattık, anlayacaklarını umuyorum ama biz de onları anlamalıyız." diye konuştu.

DOĞRUYU YAKALAMAK
Çebi sözlerine şöyle devam etti: "Yabancı oyuncu konusu; lig kaç takımla oynanacak, kimisi '4 düşmesin 3 düşsün', kimisi '2 düşsün' diyor. İster istemez herkesin bir bakış açısı var. Bütün mesele doğru olanı yakalayarak ve federasyonla işbirliği halinde yaparak bu işleri götürmek. Bizim dediğimiz de doğru olmayabilir. Biz de her zaman doğruyu söylemeyebiliriz. Federasyonun 'dediğim dedik' tavrı doğru olmaz. Bize bıraksalar biz uçmak istiyoruz, onlara bıraksak onlar da 'oturun yerinizden kalkmayın' diyor. Ortak bir yol bulmalıyız. Ne uçup kaçalım ne bizim gırtlağımıza nefes alamayacak şekilde bassınlar."

ALELACELE AÇIKLADILAR
Çebi, "Biz toplantıda düşüncelerimizi bildirdik. Değerlendireceklerini ve bizimle bir daha görüşeceklerini söylemelerine rağmen maalesef alelacele bir açıklama yaptılar. Bu bizi rahatsız etti" dedi.

KARARIMIZI İLETECEĞİZ
Çebi: "Mevcut kulüp başkanlarıyla Kulüpler Birliği olarak toplantıyı yapıp pazartesi günü federasyon başkanına ve yönetimine, oradan çıkacak kararımızı iletmek istiyoruz. Farklı görüşler var."

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'tan talepleri

Beşiktaş Başkanı Çebi'den Ghezzal ve Aboubakar'a veda gibi sözler

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin eski yıldızının peşinde!

Beşiktaş'ta Salih'in ardından bir bomba transfer daha...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 53,45
En Yüksek: 55,00
En Düşük: 47,00
Değişim 2,79 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,80
İşlem Hacmi 164.012.404
Toplam Adet: 3.222.173
Ağırlıklı Ort.: 50,78
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İzzet Baş06 Haziran 2021 17:02

    Sayın başkan siz Yüzde iki bin bedelli başvurun torpil yapıp taraftar olarak SPK yerine   onaylıyorum... Oyuncular tatile ben de eşek gibi çalışmaya , daha ne yapabilirim..AL SANA  TORPİL  OLDU MU????????  Ne bu yaaaaa spor mu, ne olduğunu anlamış değilim... KOYUN CAN DERDİNDE KASAP ET DERDİNDE :-*  8-)  (6)  :D  :( 

  • Ekonomik. Virüs06 Haziran 2021 11:09

    3-5 kişi milyonlarca dolar kazanacak geri kalan milyonlarca kişi de geyiğini yapıp tatmin olacak ne saçma sapan anlamsız bir sektör

  • Bir yorum06 Haziran 2021 11:02

    Bir def olun gidin be!  Top tekmelemekten başka bir halt ettiğiniz yok. O nu da  doğru dürüst beceremiyorsunuz.