E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇaykur'da iş için geceden kuyruğa girdiler---

Çaykur'da iş için geceden kuyruğa girdiler

Çaykur'da iş için geceden kuyruğa girdiler
16 Nisan 2015 - 05:46 borsagundem.com

Çaykur'un 3 bin 500 işçi alımı için başvurular başladı. İŞKUR Rize İl Müdürlüğü önünde uzun kuyruklar oluştu

Çaykur'un daha önce Rize, Artvin ve Trabzon'daki birimlerinde çalıştırılmak üzere  İŞKUR üzerinden işçi alınacağını duyurmasının ardından, iş başvurusu için gelen vatandaşlar, İŞKUR Rize İl Müdürlüğü önünde toplandı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren kurumun önünde bekleyen vatandaşların başvuruları, 08.00'den itibaren 15'er kişilik gruplar halinde alınmaya başlandı.

Rizeli Mustafa Karali AA muhabirine yaptığı açıklamada, iş başvurusu için 01.30'dan itibaren kurumun önünde beklediğini anlatarak, "7 saatin sonunda başvurumuzu yaptık. Hayırlı olsun" dedi.

KURA ÇEKİMİ 5 MAYIS'TA

Rize İş-Kur Müdürü Hasan Kiraz, İş-Kur İl Müdürlüğünde düzenlediği basın toplantısında, Çaykur'un Artvin, Rize, Trabzon ve Giresun illerinde toplam 3 bin 500 işçi alımı yapılması için gerekli işlemleri tamamlayarak, kendilerine müracaat ettiğini ve İş-Kur olarak kendilerinin de gerekli çalışmayı tamamladığını ifade etti.

Çaykur'un önemli bir istihdam kapısı açtığını vurgulayan Kiraz, şunları söyledi:

"15 Nisan'dan itibaren çay sektörünü yakından ilgilendiren Çaykur'a işçi alımı için Artvin, Rize, Trabzon ve Giresun'da aynı anda işçi kardeşlerimizin başvurularını alacağız. 1Müracaatlar, 24 Nisan 2015 tarihinde tamamlanacak. 10 gün içerisinde aldığımız listeleri yönetmeliğe uygun şekilde 28 Nisan'da teslim edeceğiz. Çaykur'un bize takvim olarak belirlediği 5 Mayıs 2015 saat 13.30'da Rize Spor Salonu'nda kura çekimi gerçekleşecek."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)