E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÇaykur Rizespor'da yine penaltı krizi---

Çaykur Rizespor'da yine penaltı krizi

Çaykur Rizespor'da yine penaltı krizi
23 Ağustos 2015 - 22:45 borsagundem.com

Çaykur Rizespor'da bu kez penaltıyı Deniz attı ve kaçırdı

Ligin ilk haftasını penaltı tartışmaları nedeniyle gergin geçiren Çaykur Rizespor, Fenerbahçe maçında yine penaltı kabusu yaşadı. Geçen haftaki Gençlerbirliği maçının 87'nci dakikasında kazanılan penaltı atışını kullanmak için arkadaşlarıyla ve Teknik direktör Hikmet Karaman'la tartışan, ardından penaltıyı gole çeviren Kweuke, daha sonra hocasının üzerine yürümek istemiş ve arkadaşları tarafından engellenmişti. Bu olayın ardından kadro dışı bırakılan Kweuke, Perşembe günü basın toplantısı düzenleyerek özür dilemiş ve 100 bin lira para cezasına çarptırıldıktan sonra affedilmişti.

Fenerbahçe maçının 31'inci dakikasında hakemin penaltı noktasını göstermesi üzerine Ç. Rizespor tribünleri "Kweuke" sloganları atmaya başladı. Kamerunlu oyuncu, takımın penaltıcısı Deniz Kadah'ın atışı kullanmak için topu kendisine vermek istemesi üzerine kabul etmeyerek arkadaşına başarı diledi.



Deniz Kadah'ın penaltıyı kaçırmasının ardından tribünlerin yeniden adını bağırmasına da tepki gösteren Kweuke, yeşil-mavili taraftarlara elleriyle "susun ve takımı destekleyin" işareti yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)