E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu'nun Rotterdam mitingine yasak şoku---

Çavuşoğlu'nun Rotterdam mitingine yasak şoku

Çavuşoğlu'nun Rotterdam mitingine yasak şoku
10 Mart 2017 - 22:18 borsagundem.com

Çavuşoğlu'nun Rotterdam'da cumartesi günü yapmayı planladığı referandum mitingine izin çıkmadı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Hollanda Rotterdam'da cumartesi günü yapmayı planladığı referandum mitingine izin verilmedi. Kararı, kentin belediye başkanı Ahmet Aboutaleb açıkladı.

Aboutaleb, "Çavuşoğlu'nun diplomatik dokunulmazlığı var ve biz ona saygı göstereceğiz, fakat kamuya açık alanlarda gerçekleşecek etkinlikleri yasaklamak için başka araçlarımız var" açıklamasını yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sakinnn14 Mart 2017 01:03

    Bence hic laf dalasina girmemeliyiz diplomatik yapmamiz gereken ne varsa onu yapalim nazi mazi bizi hakli iken haksiz dusurebilir...cek buyuk elcilerini yollla buyuk elcilerini olsun bitsin..ucuslarina kacislarina izin verme ..rusya olayina donmesinn arastiriracaksin nedenlerini vereceksin geregini o kadar.

  • Cego11 Mart 2017 06:47

    Ya yapamayacağınız şeyleri sallayıp durmayın daha dün beni kimse engelleyemez diyip durdun,şimdide lafını yedin. Ne olacak şimdi.tabiki bir Türk olarak bunlar beni incitir. Ama artık milleti kandırmayın. Kim inanır size Kadir inanır. 😅

  • çakır10 Mart 2017 23:31

    Avrupa Türkiye gibi stratejik ülkeyi hafife almak nedemek uzun vadede acısını çekecek