E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu’ndan Suriye’ye operasyon mesajı---

Çavuşoğlu’ndan Suriye’ye operasyon mesajı

Çavuşoğlu’ndan Suriye’ye operasyon mesajı
22 Aralık 2018 - 17:23 borsagundem.com

Dışişleri Bakan Çavuşoğlu, Suriye'nin doğusuna düzenlenecek operasyonla ilgili olarak, "Fırat'ın doğusunda bu teröristleri yok etmemize ve temizlememize kimse engel olamaz" ifadesini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Nasıl Fırat Kalkanı ile 4 binden fazla DEAŞ'lı teröristi etkisiz hale getirdiysek, nasıl Afrin Operasyonu'nu kimse engelleyemediyse Fırat'ın doğusunda da bu teröristleri yok etmemize ve temizlememize kimse engel olamaz." dedi. 

Çavuşoğlu, Libya'nın başkenti Trablus'a gerçekleştirdiği resmi ziyaret kapsamında, Ulusal Mutabakat Hükümeti Dışişleri Bakanı Muhammed Tahir Siyala ile görüştü, ardından ortak basın toplantısı düzenlendi. 

Bakan Çavuşoğlu, terör örgütü YPG/PKK'nın bazı temsilcilerinin bazı batı ülkelerinde temasları olduğu iddiasına ilişkin şunları söyledi: 

"Eğer bu görüşmelerin amacı ABD çekildikten sonra YPG ve PKK'yı korumak içinse şunu unutmasınlar, nasıl Fırat Kalkanı ile 4 binden fazla DEAŞ'lı teröristi etkisiz hale getirdiysek, nasıl Afrin Operasyonu'nu kimse engelleyemediyse Fırat'ın doğusunda da bu teröristleri yok etmemize ve nasıl Afrin'de dağlarda, çukurlarda gömdüysek oralarda da temizlememize kimse engel olamaz." 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kerim22 Aralık 2018 22:22

    Abd suriyeden niye cikiyor..aradigini buldu eline gecirdi herhalde..gerci abd 3-5 bin askerle mi daes i alt etti...Suriyeyi temizlememizin bedelini bize kim odeyecek suriyeyi ne karsiliginda temizleyecez suriyeliler burda keyif yaparken bizim grncler orada ne karsiliginda canlarindan olacak Daesi kim yaratti

  • Talip 22 Aralık 2018 18:08

    Millet can derdinde kendi ülkene bak sen...

  • 🙈22 Aralık 2018 21:20

    açlıktanmı öldün hayırdır kim can derdinde türkiyede ben kimsenin açlıktan öldüğünü duymadım ama deve kuşu misali kafayı kuma gömersen yarın toprak üstünde kalan kısmınıda büyük bir zevkle gömerler uyanık olun biraz ordan bize ne burdan bizene diye birşey yok yanıbaşında kanada bile üs kurmuş kanadaya ne mesela diye sorarlar adama kapiş bilader 😉