E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na tezkere ziyareti---

Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na tezkere ziyareti

Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na tezkere ziyareti
30 Aralık 2019 - 13:30 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, CHP Genel Merkezi'ne giderek Kemal Kılıçdaroğlu Libya tezkeresi ile bilgi verdi. Görüşme sonunda Bakan Çavuşoğlu açıklama yaptı.

Libya Tezkeresinin bugün TBMM Başkanlığı’na sunulması bekleniyor. TBMM Genel Kurulu’ndaki oylama öncesinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, tezkereye ilişkin muhalefet partilerini bilgilendiriyor.

Çavuşoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşürken, İYİ Parti Lideri Meral Akşener ile saat 14’te bir araya gelecek. Tezkerenin, Çavuşoğlu’nun muhalefet liderleriyle görüşmelerini tamamladıktan sonra TBMM Başkanlığı’na sunulabileceği öğrenildi. Tezkerenin perşembe TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmesi bekleniyor.

Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşme sonrası Çavuşoğlu açıklamasında şunları söyledi:
"Kendilerine tezkere ve Libya’daki son durum hakkında bilgi verdik. Aynı şekilde deniz yetki alanlarının sınırlandırılması mutabakat zaptıyla ilgili bilgi verdik.

Sayın Genel Başkan ve çalışma arkadaşlarının bazı soruları oldu onlara da cevap verdik.

CHP’yi doğrudan bilgilendirmiş olduk. Tezkere konusunda takdir onlarındır. Niye bu tezkereye ihtiyaç duyduğumuzu aktardık."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ata30 Aralık 2019 13:15

    Libya da egemen netleşmediği için ve böyje bir girişimin sonuçları çok vahim olma olasılığı olduğu için iCHP yi de çekmek istiyorlar ve böylece sorumluluktan yırtacaklar, yoksa CHP yi hiç kaale almazlardı, denediklerini de bırakmazlardı.

  • Osmanlı 30 Aralık 2019 13:11

    Osmanlı torunu MHP, BBP ve AKP oyları yeter zaten. Cumhuriyet torunu CHP ye gerek yok. :)

  • Ryu ken 30 Aralık 2019 18:34

    Soyunu arastırsalar, ya rum çıkacan ya ermeni, ya rus haberin yok gelip osmanlı diye nutuk atma.. Osmanlı bitti kül oldu, Atatürk diye bir lider çıktı o küllerden Türkiye Cumhuriyeti ni kurdu.. Kurmasaydı, Osmanlı torunumuydun kimin torunu olduğunu da kimse bilmezdi.

  • Gerçek 30 Aralık 2019 13:06

    Bu konuda dikkatli olmalı Rusya, Avrupa ve Amerika hangi güçlerin arkasında güç dengeleri nedir iyi etüt etmek gerek. Sadece şeriat düzeni savunuyor diye birinin yanında olmak önemli sorunlar getirebilir sonradan. Akdenizde oluşturulan işbirliği güzel ama Libya da kimin egemen olacağına belirsiz.