E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu’ndan ‘güvenli bölge’ açıklaması: Münbiç gibi olmayacak---

Çavuşoğlu’ndan ‘güvenli bölge’ açıklaması: Münbiç gibi olmayacak

Çavuşoğlu’ndan ‘güvenli bölge’ açıklaması: Münbiç gibi olmayacak
09 Ağustos 2019 - 16:06 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Suriye'de Amerika ile güvenli bölge oluşturmak için çalışıyoruz. Ama bu çalışma süreci Münbiç gibi olmayacak. Bir oyalama sürecine kesinlikle müsaade etmeyiz" dedi.

Çavuşoğlu, "Suriye'de bir taraftan terörle mücadele, bir de söylediğimiz gibi Amerika ile orada terör koridorunu ortadan kaldırmak, onun yerine barış koridoru ya da güvenli bölge oluşturmak için çalışıyoruz. Ama bu çalışma süreci Münbiç gibi olmayacak, buna müsaade etmeyeceğiz. Bir oyalama sürecine kesinlikle müsaade etmeyiz. Çünkü bu bizim için hayati derecede önemli bir güvenlik meselesidir" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa09 Ağustos 2019 21:00

    Ah!Sevgili kardeşim düşman kavi,ne kendini ,ne de bizi aldat.Hani münbiç,ne oldu?

  • Baloncu amca09 Ağustos 2019 20:27

    Yol haritası falan derken iki sene de öyle oyalarlar zaten kimin toprağını kimden güvenceye alıyorsunuz o topraklar ABD min mi PKK nın mı kimin toprağında kimle bu müzakere hikayesi ! Asıl muhatapla neden konuşulmaz. 5 milyon mülteci ABD vatandaşı mı?

  • :)09 Ağustos 2019 16:17

    3 yıldır sadece konuşuyoruz. sonuç "müsade etmiyoruz, kabul etmiyoruz" : )) Hey gibi karaoğlan, 24 saate bitirdi, ambargoyu yedi, Ama halkımızda, milletimizde, kıbrıslı kardeşlerimizde huzur buldu...Beklesek2 yıl, hala aynı cümleler

  • fafa09 Ağustos 2019 21:02

    Ahmet K,be de senin son görüntüne bakınca hangi duygular içinde olacağını merak ediyorum.

  • Azad09 Ağustos 2019 19:35

    Suriye meselesinde Karaoğlan nerden çıktı ya. Sıfır problem deyip Şam'da Emevi camiinde namaz kılacağız diyenler dalmadı mı Suriye'ye, E çıkamıyorsun, aldığın suriyelileri de çıkartamıyorsun. İş mi şimdi bu

  • Dınının dınının desidero Aliiiii 09 Ağustos 2019 16:50

    Rahmetli Karaoğlan korkak ve pısırık profilli bir siyasetçi idi. Kıbrıs’ın fatihi Erbakandır. El bab ile Afrini kim yaptı şebelek kripto. Yine ABD SS2 kabul etti. Ama senin gibi kriptoların bunları anlaması bir yana itirafı dahi acı değil mi?

  • AhmetK09 Ağustos 2019 16:40

    Hee karaoğlqn he, son goruntusunu hatırlıuormusun abd karsısındaki... kıbrıs meselesi ile suriye benzer durum degıl. Dun domates patates diye agiauan gruptasın belli.. oyle kolay değil bu olaylar bu hakla