E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu'ndan Biden'e: Cahilce yapılmış bir açıklama---

Çavuşoğlu'ndan Biden'e: Cahilce yapılmış bir açıklama

Çavuşoğlu'ndan Biden'e: Cahilce yapılmış bir açıklama
16 Ağustos 2020 - 21:35 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ABD Başkan adayı Biden'in skandal ifadeleri için "Hükümetin, cumhurbaşkanının, kimin değişeceğine milletimiz karar verir. Amerika'dan bir kimse karar veremez" dedi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dominik Cumhuriyeti'nde ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile görüşmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

POMPEO İLE GÖRÜŞME
Bakanı Çavuşoğlu, görüşmeye ilişkin, "Libya'yı değerlendirdik, uzmanlar düzeyinde (ABD'yle) istişarelerimizi devam ettirme kararı aldık." ifadelerini kullandı.

BİDEN'IN AÇIKLAMALARI
Çavuşoğlu, ABD Başkan adayı Joe Biden'in ifadelerine ilişkin, şunları kaydetti:

"Biz böyle dayatmaları kökten reddediyoruz. Türk milletini de tanımayan cahilce yapılmış bir açıklama. Hükümetin, cumhurbaşkanının, kimin değişeceğine milletimiz karar verir. Amerika'dan bir kimse karar veremez."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mert17 Ağustos 2020 10:30

    yedi ay sonra bu neyin açıklaması. 

  • bu dünyadan biri17 Ağustos 2020 09:47

    Türkiyedeki tüm iktidarlara Abd karar veriyor maalesef. Bir Ekonomi Tetikçisinin İtirafları kitabını okuyun, anlarsınız. Abd yönetemediği her iktidarı düşman ilan eder. Merak etmeyin Biden iktidara geçince bizim iktidarla anlaşır. O zaman yaşasın Biden dersiniz.

  • Türkoğlutürk 16 Ağustos 2020 23:29

    Aylar sonra düşen jetpn