E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu: Yunanistan diyalogdan yana değil---

Çavuşoğlu: Yunanistan diyalogdan yana değil

Çavuşoğlu: Yunanistan diyalogdan yana değil
08 Eylül 2020 - 14:26 borsagundem.com

Ankara'da kameraların karşısına geçen Dışişleri Bakanı, "Yunanistan diyalogdan yana değil. Avrupa ülkeleri de artık çok sıkıldı" dedi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, başkent Ankara'da ağırladığı Kongolu mevkidaşı Jean-Claude Gakosso ile kameraların karşısına geçti.

Çavuşoğlu, basın toplantısında "Yunanistan diyalogdan yana değil. Avrupa ülkeleri de artık çok sıkıldı. Yunanistan psikolojik üstünlüğü kaybetti" dedi.

Türkiye'nin tatbikatlarının NATO kuralları çerçevesinde yapıldığını belirten Dışişleri Bakanı, Atina yönetiminin dürüst davranmadığını söyleyip ekledi: "Yunanistan kendine güveniyorsa masaya otursun. Haklı olduğunu herkesin önünde söylesin. Bizim de söyleyeceklerimiz var."

"Bugün DHKP-C, PKK, FETÖ gibi terör örgütü üyeleri Atina sokaklarında serbestçe dolaşıyor" diyen Çavuşoğlu, Yunanistan'dan hukuk kurallarını uygulamasını istedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muck08 Eylül 2020 22:41

    Yunan hangi konuda diyalok kurdu ? Çıkartacaksın gemileri heryerde 12 mil gezdireceksin. bu krizde, covid de hiç bir devlet boşa para harcamak istemez.

  • Osmanlı 08 Eylül 2020 14:44

    Bir gece ansızın gelebiliriz Bir koduk mu oturturız demeli artık. Hem yunana vem macrona. Önümüzden çekilmezseler libya ve suriyede de rusya ya aynı gideri yapmalı artık