E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu: Türk milleti yaptırıma boyun eğmez---

Çavuşoğlu: Türk milleti yaptırıma boyun eğmez

Çavuşoğlu: Türk milleti yaptırıma boyun eğmez
04 Ağustos 2018 - 19:25 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD ile yaptırım kriziyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD ile rahip Brunson krizine dair açıklamasında, ''Tehdit dili ile değil uzlaşı ve müzakere ile çözeceğiz'' dedi. Çavuşoğlu, '' O zamn oturalım iki eşit ortak gibi konuşalım, konuştuğumuz çalışma gruplarını nasıl işleteceğimizi konuşalım. Yaptırım yaparsan, yaptırım görürsün. Türk milleti yaptırıma boyun eğmez, tam tersi ters tepiyor.  Tehdit diliyle bir sonuç elde edilebildi mi? Singapur'da Pompeo ile görüşmemiz son derece yapıcı geçti. Böyle olması gerekiyor. Sorunlar var mı var, çözmek istiyorsanız oturalım çözelim. Sorunları diplomasiyle çözeriz, sonra işimize bakarız. Dünyamızın bölgemizin en çok da ABD'nin pozitif gündeme ihtiyacı var. Dayatmayla tehditle değil uzlaşı diplomasi müzakere ve iyi niyetle çözebileceğimizi düşünüyorum. Türk milleti kimseye boyun eğer mi, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, tehdit dili ile sonuç alınmaz'' ifadelerini kullandı.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murathan 05 Ağustos 2018 09:12

    Bugüne güne kadar izledikleri çok sayıda yanlış politşka hersey buralara getşrdi ama millet millilik muhabbetiyle olayı farklı yolara kanalize edip işi kurtarıyorlar kendilerince. Suriye Mısır Sudan Ukrayna İran konusunda izlenen politikalar ne milletin ne ülkenin faydasına olan şeylerdi. Ve milletin değil sadece bi partinin örtülü ideolojik anaçlarını talımaya çalışan politikaları idi

  • Yeni Türkiye 05 Ağustos 2018 12:13

    O çok sevdiğin, geceleri dört gözle ve özlemle beklediğin, ona buna el pençe lakin asil halkına üstenci ve zalim ESKİ TÜRKİYE , seni ve ekürlerini kelhimar gibi beslediğinden, bu devletin vatanın asıl sahibleri olan bu aziz milletin bundan böyle sadece hatırasında ve geriye dönüşü asla ve kat’a mümkün olmamak üzere ancak bir ders mahiyetinde kalacak ve ülke gençliğimize de her daim bu mefhum ile aktarılacaktır , vesselam ...

  • Koala05 Ağustos 2018 05:33

    Papazı verince göreceğiz...

  • Yeni Türkiye05 Ağustos 2018 09:01

    Papazı verdiğimiz de hiç merak etme senin gibilerin de mutlaka aklını alacağız ha ha ha

  • Salim05 Ağustos 2018 00:30

    Valla 16 yıldır koyunlar boynunu eğmiş aç aç dolanıyor.

  • ozgur05 Ağustos 2018 00:05

    Kibarca isteyin verelim diyor yani, Alaman gazeteciyi vermedik mi sanki!

  • Kutluhan 04 Ağustos 2018 23:25

    Dış ilişkilerde gelinen durumlar ve kargaşalar sanki Suriye Mısır Sudan Ukrayna gibi bir çok yerde ürettikleri tutarsız veya yanlış politikaların sonucu değilmiş veya hiç payı yokmuş gibi. Millilik demogojisiyle sürekli siyasal prim oluşturmakta olayları. Kendi politikalarının yanlışlığını ifade edenler ise dış mihraklı Baran hainş veya terorist . Sürekli kendi yanlış ve tutarsızlıklarını yeni sapmalarla toplarlamaya çalışmalar. Yola devam.

  • Dogru04 Ağustos 2018 21:53

    Turk milleti egmezde bazilarini da biliyoruz

  • Erhan04 Ağustos 2018 21:37

    Kimse kimseyi kandornadısın Amerika ve Türkiye arasında ilişkiler görüşmeler yapıcı gidiyormuş kandırmacası yamadın. Yıllardır madiklenekerle güvensizlik pekişmiş. Yapmacık pozlarda herek yok. Ülke kendine yeni yön bulmalı.

  • Baron04 Ağustos 2018 20:00

    eyvaheyvah bunlar anlaşamadı kesin pompeoo ile taklaya geldik

  • Dolardayım Kankaaaa04 Ağustos 2018 19:46

    Aynen eğmeyizzzz asla eğmeyeceğiz ki bedelli askerlik paramız çıksın :)