E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu: Özür dilemek yetmez---

Çavuşoğlu: Özür dilemek yetmez

Çavuşoğlu: Özür dilemek yetmez
12 Mart 2017 - 15:09 borsagundem.com

Fransa'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollanda'da yaşanan skandala ilişkin açıklamalarda bulundu

Fransa'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollanda'da yaşanan skandal için, "Bunun bir kere karşılığı olacak. Özür dilemek yetmez. Karşılığını vermeye başladık. Büyükelçi ülkeye gelmesin dedik. Giremez. Kesinlikle adım atacağız, fazlasıyla atacağız. Daha sonra da Hollanda özür dileyecek Türkiye'den. Hollanda özür dilemediği sürece de biz bu adımları atmaya da devam edeceğiz" dedi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun açıklamasının satır başları şöyle:

Tamamen kabul edilemez. Avrupa'nın diğerlerine ve ilkelerine aykırı. Aynı zamanda Viyana Sözleşmesi'ne de aykırı. Bizim bakanımızın kendi elçiliğine girmesi diplomatik bir araçla engellendi. Bu tür şeyleri Avrupa'da savaşlar zamanında, Nazi zamanında bile görmedik. Bugün Wilders'in ve koalisyon hükümetinin birbirinden hiç farklı yok. Aynı söylemi, aynı retoriği takip ediyorlar. Wilders Hollanda siyasetini rehin almış durumda.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Alparslan 13 Mart 2017 13:58

    Başkanlık gelmediği için bu sorunlar. Başkanlık bir geldin. Reis ve bakanımız Avrupa ya büyük ders verecektir

  • Alanya 13 Mart 2017 13:57

    Özür özür para etmez artık Başkan'ımız onlara faturayı kesecektir. Onlar referandumumdan evet çıkacağını ve asrın liderinin başkanlığıysa ülkemizin ekonomik olarak Avrupa'nın çok çok üstüne çıkacağını bildikleri için, her türlü kıskançlığı engellemeyi yapıyorlar