E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu: NATO ile Türkiye arasında sorun yok---

Çavuşoğlu: NATO ile Türkiye arasında sorun yok

Çavuşoğlu: NATO ile Türkiye arasında sorun yok
30 Temmuz 2019 - 11:43 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu : ''S-400 NATO ve Türkiye arasındaki sorun değil, daha çok Türkiye ve ABD arasındaki ikili sorun'' şeklinde yanıtladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüşmesinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüşmesinin ardından, Rus televizyon kanalı Russia Today’in (RT) sorularını yanıtladı.

Çavuşoğlu, RT muhabirinin, S-400 hava savunma sisteminin Türkiye’ye gönderilmesi üzerine NATO ile Türkiye arasında sorunların yaşandığına dair sorduğu soruyu, “NATO ile herhangi bir sorunumuz yok. Genel sekreterin, hatta genel sekreter yardımcısının, S-400’e dair açıklamalarına bakarsanız, bunun NATO için bir problem olmadığını görürsünüz. Türkiye, NATO’ya değişik alanlarda katkılarını sürdürüyor ve Türkiye şu anda NATO’ya katkıları konusunda ilk 5 ülkeden biri. Bir sonraki NATO zirvesini Aralık’ta, Londra’da yapacağız. Bu, NATO ve Türkiye arasındaki sorun değil, daha çok Türkiye ve ABD arasındaki ikili sorun” şeklinde yanıtladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa30 Temmuz 2019 15:48

    Nato her on yılda bir,bir darbe yaptırıyor.Türkiye biraz tüylenince darbe yaptırıyor.Daha ne yapacak ki.