E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu Alman mevkidaşının telefonuna çıkmadı---

Çavuşoğlu Alman mevkidaşının telefonuna çıkmadı

Çavuşoğlu Alman mevkidaşının telefonuna çıkmadı
06 Kasım 2016 - 11:12 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu da telefonda beklettiği Alman mevkidaşıyla görüşmedi

Almanya-Türkiye ilişkilerinde haftalardır süren gerginlik, Cumhuriyet Gazetesi'ne yapılan operasyon ve HDP'li milletvekillerinin tutuklanması ile yeni bir boyuta ulaştı. Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun telefon görüşmesi yapmak için iki kez tarih belirlendiği, ancak ikisinde de Steinmeier'in telefonda bekletildiği, Türk tarafının programı nedeniyle bunların son anda iptal edildiği öğrenildi.

Alman yayın kuruluşu Deutsche Welle'de yer alan habere göre, Almanya Dışişleri Bakanı, bir süredir Ankara'yı ziyaret etmek istiyor. Ancak Ankara'nın tarih önerilerine, hızlı yanıt vermediği kaydedildi. Hatta Steinmeier'in ziyareti için haftalar öncesinde bir tarih önerildiği, söz konusu tarihten iki gün önce "bize uygun değil" yanıtının verildiği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ibrahim06 Kasım 2016 12:30

    Pkk destek d hkpc destek ver feto destek ver cumhurbaşkanı almanya daki gurbetçilerimiz le tele konferans iptal et bu yavsak lara az bile

  • Adalet Adalet06 Kasım 2016 12:06

    Cumhuriyeti gazetesine yapılan operasyon hukuk ün olmaması ve özgür basının susturulmasidir.Bakan bu nedenle görüşmeden kaçmaktan başka çare bulamıyor.

  • Kaçan Grup06 Kasım 2016 11:23

    Aferin, böyük Türkiye.