E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiCathie Wood, bu 2 trendi elektrikli araçlardan sonraki büyük şeyler olarak görüyor---

Cathie Wood, bu 2 trendi elektrikli araçlardan sonraki büyük şeyler olarak görüyor

Cathie Wood, bu 2 trendi elektrikli araçlardan sonraki büyük şeyler olarak görüyor
14 Nisan 2021 - 10:47 borsagundem.com

Ünlü fon yöneticisi elektrikli araçlar ve Tesla'dan sonra piyasayı kökünden etkileyecek iki alanı açıkladı. Cathie Wood dijital cüzdan ve gen dizilimi alanlarının benzer çıkış yakalamaya uygun göründüğünü söyledi

BORSAGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Ark Invest’ten Cathie Wood, dijital cüzdanlar ve genomiklerin Tesla ve elektrikli araçlardan sonraki en büyük iki önemli trend olduğunu söyledi.

Wood Salı günü CNBC’de “Dijital cüzdanlar konusunda çok heyecanlıyız” ve “Gerçekten bu dijital cüzdanların ve iki taraflı pazar yerlerinin, tüccarların ve tüketicilerin bankaların bugün oynadığı rolün çoğunu alacağını düşünüyoruz.” dedi.

Wood - Ark Investment Management’ın CIO’su ve CEO’su - “yıkıcı inovasyon” stoklarına yatırım yaparak adını duyurdu. FactSet’e göre Wood’un amiral gemisi fonu ARK Innovation, geçtiğimiz yıl 16,7 milyar dolardan fazla fon topladı.

Wood, dijital cüzdan alanına hakim olan Square ve PayPal gibi isimler üzerinde büyük bahislere sahip. Square, Ark Innovation’daki en büyük ikinci holdingdir ve ETF’nin % 7′sinden fazlasını temsil etmektedir.

Wood, Çin’de WeChat Pay ve AliPay’in başlıca oyuncular olduğunu söyledi.

“Dijitalleşiyor, mobil oluyor. Cebinde küçük bir banka şubesi gibi” diye Wood şöyle devam etti: “Bunlar aracılığıyla, krediler, banka kartları, kredi kartları, hisse senedi satın alma, bitcoin satın alma dahil her türlü finansal hizmete sahip olacağız.”

Wood, ayrıca genomik alanında daha fazla ilerlemenin olacağını söyledi.

Wood, “DNA dizilimi, bilimi sağlık hizmetleri karar alma sürecine ilk kez sokacak. Şimdiye kadar tüm sağlık hizmetleri kararlarının yarısından fazlasının bir ölçüde tahminler veya deneyimler yoluyla alındığını dürüstçe söyleyebiliriz. Şimdi verilere sahip olacağız” diye konuştu.

Wood, “Genomic alanındaki gelişmeler sayesinde kanser de dahil olmak üzere, asla iyileştirilebileceğini düşünmediğimiz hastalıkları tedavi edebileceğiz” dedi.

ARK Innovation’ın hisseleri bu yıl % 2,5 arttı ve ARK Genomic Revolution’ın hisseleri 2021′de % 1′in altında arttı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)