E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCardozo gemileri yaktı, Fener'e...---

Cardozo gemileri yaktı, Fener'e...

Cardozo gemileri yaktı, Fener'e...
24 Temmuz 2013 - 20:20 borsagundem.com

Oscar Cardozo, Fenerbahçe için kulübüne rest çekti: "Ya antrenmanlara alırsınız ya da transferime kolaylık sağlarsınız..."

Fenerbahçe ile Benfica kulüpleri arasında yaşanan Cardozo savaşına Paraguaylı yıldız da katıldı. Milliyet'ten Mehmet Çiftçi'nin özel haberine göre Cardozo, dün bir radyo programında "Beklemekten artık yoruldum. Bu işi bir an önce çözümleyin" çıkışından sonra bugün de teknik direktör Jorge Jesus'un kendisini takım antrenmanlarına almamasını sert bir dille eleştirdi.
Takımın yaklaşık 4 hafta önce çalışmalara başladığını hatırlatan Cardozo, henüz topla buluşmadığını, durumun böyle gitmesi halinde ise resmi maçlara hazır olmasının imkansız olacağını savundu. Golcü oyuncu yönetime de "İstenmiyorsam, o zaman uzlaşmacı tavır gösterin" mesajını iletti. Oscar Cardozo'nun bu çıkışları Portekiz basınında "Golcü futbolcunun sabrı taştı" yorumlarına yol açtı.
Gazeteler Cardozo'yu antrenmanlara almayan teknik direktör Jesus'u da eleştirerek Benfica futbol tarihinin en büyük golcülerinden biri olan Cardozo'yu tek bir antrenmana almamanın bedelinin takımın kendisinin ödeyeceğini belirttiler. Bu eleştirilere cevap veren Jesus ise Cardozo'nun kafasının Türkiye'de olduğunu söyledi. Jesus bu sorunun aşılması halinde Paraguaylı golcünün tekrar antrenmanlara döneceğini açıkladı.
SPARTAK MOSKOVA DA DEVREYE GİRDİ
Öte yandan, Fenerbahçe'nin tranfer döneminin açılmasından bu yanan kulübü Benfica ile görüşmelerini sürdürdüğü Oscar Cardozo için devreye sürpriz bir kulübün daha girdiği iddia edildi.
Rus basınında yer alan haberlere göre, Spartak Moskova, Portekiz'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Paraguaylı isim için Benfica ile görüşmelere başladı.
30 yaşındaki forvet ile ilgilenen kulüpler arasında tek başına kaldığı belirtilen Fenerbahçe, son olarak kulübünün 15 milyon euroluk bedelde indirime yanaşmaması nedeniyle görüşmeleri durdurdu.
Sarı-lacivertlilerde Cardozo'nun alternatifi olarak ise Chelsea'den Demba Ba ile birlikte Spartak Moskova'dan Emmanuel Emenike isimleri ön plana çıktı. Spartak Moskova'nın Cardozo transferini gerçekleştirebilmesi durumunda Emenike'nin Fenerbahçe'ye transferine izin verebileceği de konuşuluyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 105,00
En Yüksek: 108,00
En Düşük: 102,70
Değişim -0,10 %
FK: 0,00
PD / DD: -7,57
İşlem Hacmi 525.023.741
Toplam Adet: 5.000.224
Ağırlıklı Ort.: 105,01
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)