E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇankaya'ya Afrikalı konuk---

Çankaya'ya Afrikalı konuk

Çankaya'ya Afrikalı konuk
11 Aralık 2013 - 00:07 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Benin Cumhurbaşkanı Yayi'yi resmi törenle karşılayacak. CHP MYK toplanacak. Meclis'te bütçe görüşmeleri sürüyor

Benin Cumhurbaşkanı Boni Yayi Ankara'da,,, - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Boni Yayi'yi Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşılayacak. - Baş başa görüşmenin ardından anlaşmaların imza töreni gerçekleştirilecek, çalışma yemeği düzenlenecek. - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Boni Yayi ile Resmi Konut'taki akşam yemeğinde bir araya gelecek. - Cumhurbaşkanı Yayi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile görüşecek. İmza töreni ve çalışma yemeğine Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da katılacak. (Ankara/11.25/11.30/12.00/12.15/19.30/10.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, "İnsan Haklarının Unutulan Parçası: Mağdur Hakları" konulu panele katılacak. Panelde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de bulunacak. (TBMM/10.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanlığının 113 tesisinin Ankara Arena'daki toplu açılış törenine katılacak, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i kabul edecek. (Ankara/14.00/16.15)   

CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (Ankara/13.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Meyra Palace'da, "Gönüllülük ve Sosyal Hizmetlere Erişim; Yeni Yaklaşımlar" konulu etkinliğe katılacak. (Ankara/14.00)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (Ankara/12.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Borçka-Ahıska elektrik iletim hattının açılış törenine katılacak. (Gürcistan/10.00)

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Hilton Hotel'de, Bölgesel Bakanlar Düzeyi Eğitim Konferansı'nın, "2015 Sonrası Kalkınma" konulu oturumuna katılacak, basın toplantısı düzenleyecek. (İstanbul/16.15/18.00)

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Anadolu Ajansı Editör Masası'na konuk olacak. (Ankara/09.30)

TBMM Genel Kurulu'nda Cumhurbaşkanlığı, TBMM Başkanlığı ve Başbakanlığa bağlı bazı kurumların 2014 Yılı bütçeleri görüşülecek. (TBMM/11.00)

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Şehitkamil Kültür Merkezinde Para Politikaları Konferansı'na katılacak. (Gaziantep/10.00)

Türkiye İstatistik Kurumu ekim ayı dış ticaret endeksleri ile kasım ayı finansal yatırım araçları reel getiri oranlarını açıklayacak. (Ankara/10.00)

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)