E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇankaya Köşkü'nde soğuk rüzgarlar---

Çankaya Köşkü'nde soğuk rüzgarlar

Çankaya Köşkü'nde soğuk rüzgarlar
29 Ekim 2013 - 11:40 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhuriyetin 90. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Çankaya Köşkü'nde kutlamaları kabul etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhuriyet'in 90. kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde tebrikleri kabul etti.

Kutlama kabulünde bu yıl da BDP heyetinden yer alan olmadı. Ayrıca Çankaya Köşkü'ne gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,protokolde hazır bulunan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Orgeneral Necdet Özel ve etrafında bulunan Bakanlar kurulu üyeleri ile tokalaştı.

Başbakan Erdoğan, Orgeneral Necdet Özel'in yanındaki sırada bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadı.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Başbakanlar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bakanlar Kurulu üyeleri, kuvvet komutanları, yüksek yargı organlarının temsilcileri, yabancı misyon şefleri ve milletvekilleri Cumhuriyet'in 90. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Gül'e tebriklerini iletti.

KILIÇDAROĞLU, ORGENERAL ÖZEL İLE SOHBET ETTİ

Cumhuriyet'in 90. kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e tebriklerini iletmek üzere Çankaya Köşkü'ne gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, protokol sırasında beklerken ayak üstü Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile sohbet etti. Kılıçdaroğlu ve Özel, uzun süre sohbet etti.

BAŞBAKAN ERDOĞAN, KILIÇDAROĞLU İLE TOKALAŞMADI

Çankaya Köşkü'ne gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e tebriklerini iletmek için protokoldeki yerini aldı. Başbakan Erdoğan, protokolde hazır bulunan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Orgeneral Necdet Özel ve etrafında bulunan Bakanlar kurulu üyeleri ile tokalaştı. Başbakan Erdoğan, Orgeneral Necdet Özel'in yanındaki sırada bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadı.

HABERAL İLK DEFA ÇANKAYA KÖŞKÜ'NDE

Ergenekon davasından tahliye edilen CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e tebriklerini iletmek üzere protokoldeki yerini aldı. Haberal, ilk defa Çankaya Köşkü'ne çıkarak milletvekili sıfatıyla Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e tebriklerini iletti.

BDP HEYETİ TEBRİKLERDE YER ALMADI

Cumhurbaşkanı Gül'ün kutlamaları kabulüne geçen yıl olduğu gibi bu yıl da BDP heyetinden yer alan olmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • iyi yapmış29 Ekim 2013 20:16

    bir adamın duruşu olur kemelde ne duruş var ne bişey dönen adm gibi bişey helal olsun sayın başbakana

  • HİDAYET.29 Ekim 2013 19:45

    Bir ülkenin BAŞBAKANINA bu yaptığı hareketi ben vatandaş olarak yapmış olduğu hareketi ona yakıştıramadım bir başbakan bunu yapabiliyorsa diğerlerini hiç düşünmemek lazım.eğer bu güzelimülkemiz bir KAOSA girerse ozamanda sizler kaçacak delikler arayın derim ben.

  • dağğ29 Ekim 2013 13:15

    siyaset bu kadar seviyesiz hale geldiyse halk da kendisine bir şeyler sormalı

  • VaTaNDaS29 Ekim 2013 13:13

    CHP nin kurduğu sanayi tesislerini satarak ayakta durmaya çalışan, ABD nin BOP eş başkanlığını yapan, ülke kapılarını Suriyede kelle kesen şeriatçı psikopat örgütlerin üyelerine açan, biri olarak Kılıçdaroğlunun yüzüne bakacak cesareti bulamamış olabilir!!

  • burak29 Ekim 2013 12:53

    gelde ergen miyim neyim öğreteyim sana çakkkall/ ankara ulus

  • Ayla Akcan29 Ekim 2013 12:45

    Böyle bir günde kalıte(sizliğini)sini göstermiş. Hiç şaşırmadım.

  • cihan29 Ekim 2013 12:41

    sen önce kendi yorumuna bak burak ergen misin nesin bilmem ama yorumun holigan kokuyor

  • c29 Ekim 2013 12:25

    fitneci,kaosçular,gammazcılar,el-alemden ülkeye müdahale isteyenler böyle dışlanmalı

  • burak29 Ekim 2013 11:54

    kılınçdarkızı bugün başbakana yaptığı fitneci iftiracı yalancı siyasetinin karşılığını alıyor, halbuki şu ülkede çok insan var ki başbakanımızla sohbet etmek ister iki kelam etmek ister zeka küpü kılınçdarkızı bu fırsatı kendi elleriyle tepiyor:):)