E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCaner hastanelik oldu---

Caner hastanelik oldu

Caner hastanelik oldu
16 Aralık 2014 - 06:25 borsagundem.com

Fenerbahçeli Caner Erkin'in akşam yemeği için gittiği bir kafeteryada bayıldı ve hastaneye kaldırıldı

Fenerbahçe'de bu akşam şok bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertli takımın yıldız futbolcularından Caner Erkin'in, bu akşam gittiği Ortaköy'deki bir kafeteryada bayıldı ve hastaneye kaldırıldı. Liv Hospital Hastanesi'ne kaldırılan Caner'in sağlık durumu konusunda Fenerbahçe Kulübü önümüzdeki dakikalarda bir açıklama yapacak. 

TAKIM DOKTORU KUNDURACIOĞLU: SORUN YOK KISA SÜREDE TABURCU EDİLECEK

Kulüp televizyonuna Bayburt'ta takımın kamp yaptığı otelden bağlanan takım doktoru Burak Kunduracıoğlu, İstanbul'dan hem Caner Erkin'den hem de hastane yetkililerinden bilgiler aldığını belirterek Caner'in son durumu hakkında bilgi verdi. 

Doktor Kunduracıoğlu, akşam yemeğinden sonra fenalık geçirdiğini ve kısa süre içinde Liv Hospital hastanesi'ne gönderildiğini belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü; "Hastanede uzman ekipler tarafından Caner'e tahliller yapılıyor. Bu arada baygınlık sırasında kafasını da vuruyor. Bu yüzden beyin tomografisi de çekiliyor. Hiçbir sorun yok. Bana verilen bilgiye göre 15, 20 dakika sonra taburcu edilecek. Caner'le de doktorlarla da konuştuk sıkıntı yok. Korkulacak bir durum yok."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)