E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCaner Erkin'e Samandıra yasaklandı---

Caner Erkin'e Samandıra yasaklandı

Caner Erkin'e Samandıra yasaklandı
15 Nisan 2016 - 12:25 borsagundem.com

Galatasaray derbisi öncesi, Vitor Pereira ve Ali Yıldırım ile tartışan milli futbolcunun tesislere girmesi yasaklandı. Inter’e imza atan Caner, defteri tamamen kapandı.

Fenerbahçe'de Caner Erkin dönemi fiilen sona ererken, milli futbolcunun SamandıraTesisleri’ne girişi de yasaklandı. Sarı-Lacivertli takım, dün Mersin maçı hazırlıklarına başlarken, Caner çalışmaya katılmadı.

Inter’e 2.5 milyon eurodan 4 yıllık imza attığı öne sürülen milli futbolcu, hakkında sonkararı yönetim kurulu verecek. Caner’in U21 takımıyla da antrenmanlara çıkmasına sıcak bakılmıyor. Milli futbolcunun sezon sonuna kadar alacaklarının ödenip, yolların ayrılması bekleniyor.

Tecrübeli sol bekin 11’e almayınca üzerine yürüdüğü Vitor Pereira ile kendisini sakinleştirmeye çalışırken saygısızca ifadeler kullandığı Ali Yıldırım’dan özür dilemesinin de gündemde olmadığı bildirildi. F.Bahçeli futbolcular da Pereira ile yaşadığı olayda Caner’i haksız buldu.

OLAYLARIN ADAMI CANER ERKİN
Caner Erkin, kariyeri boyunca olayların adamı oldu. İşte imza attığı vukuatlar:

1-) CSKA Moskova’da oynarken, Kazan maçında oyundan alınmasına sinirlenip, Zico ile tartıştı, kadro dışı kaldı.
2-) G.Saray forması giydiği dönemde idmanda Arda Turan ile yumruk yumruğa kavga edip, takımdan gönderildi.
3-) F.Bahçe’ye transfer olduktan sonra Bilica ve Semih Şentürk ile kavga etti.
4-) İsmail Kartal, Bursa maçında oyundan alınca “Bir daha bu takımda oynamam” dedi.
5-) Fernandao ile girdiği sert ikili mücadele sonrası Pereira’ya sert çıktı, antrenmanı terk etti.
6-) Konya maçında 86’da oyuna alınmasına kızıp, taktik vermeye çalışan Pereira’yı dinlemedi.

AZİZ YILDIRIM KIYAMET KOPARTACAK!
Fenerbahçe'de, G.Saray derbisi sonrası Vitor Pereira’nın gönderileceği, Ersun Yanal’ın takımın başına geçeceği, birçok futbolcunun gönderileceği iddiaları bir haftadır gündeme ısrarla getirilirken, Başkan Aziz Yıldırım, pazartesi günü düzenleyeceği basın toplantısıyla dedikodulara noktayı koyacak.

Yıldırım’ın pazartesi günü saat 13.00’te Ülker Stadı 1907 Tribünü’nde düzenleyeceği basın toplantısında Pereira ve takımla ilgili ortaya atılan iddialara açıklık getireceği bildirildi. Yıldırım’ın Caner olayının da detaylarını açıklaması bekleniyor.

(Akşam)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)