E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCaner de kontenjana takılmış---

Caner de kontenjana takılmış

Caner de kontenjana takılmış
03 Haziran 2014 - 06:21 borsagundem.com

F.Bahçe ile sözleşme yenilemeyen milli futbolcunun AB pasaportu taşımamasının özellikle İnter’e transferinin önündeki en büyük engel olduğu öğrenildi

Bu sezonki performansıyla birçok ünlü kulübün dikkatini çeken Caner Erkin’in, Avrupa Birliği (AB) kriterlerine takıldığı ortaya çıktı. 

Senad Ok'un Milliyet'teki haberine göre Fenerbahçe ile henüz sözleşme yenilemeyen milli futbolcunun AB pasaportu taşımamasının özellikle İnter’e transferinin önündeki en büyük engel olduğu öğrenildi.  Serie A’da her kulüp AB dışından ya da AB pasaportu olmayan iki futbolcu transfer edebiliyor. Caner’in de bu kriterleri taşımaması transferin önünü ciddi şekilde tıkıyor. İnter’in forvet ve orta sahadaki eksiklerini gidermek istediği, ardından kontenjan kalması durumunda sol kanat pozisyonuna milli futbolcuyu düşündüğü ifade edildi.
Bu arada Başkan Aziz Yıldırım ile Caner’in temsilcisi Batur Altıparmak arasında yapılan ilk görüşmedeki detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Yıldırım, daha önce de kamuouyonda gündeme geldiği gibi verecekleri maksimum teklifin Gökhan Gönül’ün aldığı ücret kadar olduğunu belirtip, bunun üzerine çıkamayacaklarını belirtti. Caner’in ise daha yukarıda bir rakamı telaffuz ettiği belirlendi. O yüzden ilk görüşmede bir anlaşma sağlanamadı. Takım içi dengeleri bozmamak adına dikkatli davranan yönetimin, 1.7 milyon euro garanti ve 765 bin euro ile sınırlı maç başı ücretten geri adım atmayacağı kaydedildi.

YÜZYÜZE GÖRÜŞME

Milli Takım kampından dönen Caner, temsilcisi Batur Altıparmak ile birlikte Başkan Aziz Yıldırım ile yapacağı son görüşmenin ardından kararını verecek. Görüşmenin bugün ya da en geç yarın gerçekleşmesi bekleniyor. Yıldız oyuncunun sarı-lacivertli kulüple anlaşamaması durumunda yurt dışından olduğu kadar yurt içinden de talipleri bulunuyor. Beşiktaş da Caner’i isteyen takımların başında geliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)