E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇanakkale'de tekne faciası! 7 sığınmacı öldü---

Çanakkale'de tekne faciası! 7 sığınmacı öldü

Çanakkale'de tekne faciası! 7 sığınmacı öldü
15 Mayıs 2018 - 00:56 borsagundem.com

Yunanistan'ın Midilli Adasına gitmeye çalışan sığınmacıların umut yolculuğu faciayla sonuçlandı. 13 kişi kurtarılırken 2'si çocuk 7 kişi hayatını kaybetti

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, kaçak göçmenleri taşıyan teknenin batması sonucu ilk belirlemelere göre 2’si çocuk toplam 7 kişi hayatını kaybetti. 13 kişinin ise kurtarıldığı olayla ilgili, havadan ve denizden arama ve kurtarma çalışmaları sürdürülüyor.

Çanakkale'de yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adasına gitmeye çalışan kaçak göçmenlerin umut yolculuğu faciayla sonuçlandı. Kaçakları taşıyan fiber tekne, Ayvacık ilçesinin Babakale Limanı açıklarında saat 23.00 sıralarında battı. Bölgedeki balıkçıların görüp müdahale ettiği olayda 13 kaçak kurtarılırken, 7 kaçağın ise cansız bedenine ulaşıldı.

2'Sİ ÇOCUK

Hayatını kaybeden kaçaklardan 2’sinin çocuk olduğu öğrenildi. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, denizden çıkarılan kaçakların cenazesi Babakale Limanı’na getirildi.

Sahil Güvenlik Komutanlığının bir helikopteri havadan, bir arama kurtarma gemisi ile botlar ise denizden arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tam trajedi15 Mayıs 2018 01:15

    Böyle giderse giderayak bizide batırıp gidecek bu suriyeliler AÇIN KAPILARI GİTSİNLER KAÇAK GİDERKEN VEFAT EDİYOR İNSANLAR !!! Ülke sıkıntıda bizim etimiz ne budumuz ne ? 6 milyon suriyeliye nasıl bakalım !!! Adam burada çalışıyor yiyiyor içiyor yetmiyor dolar yaptırıp ülkesine gönderiyor. Tek suriyeli mi ? Tabiki hayır ıraklı , afgan , gürcü , afrikalı , özbek , tatar ve daha niceleri . Avrupa bizi yıllarca neden üyeliğe almadı ? Çünkü sınırlarımızı KORUYAMIYORUZ !! Sınır namus tur , şereftir , onurdur !