E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCameron, Juncker'a savaş açtı---

Cameron, Juncker'a savaş açtı

Cameron, Juncker'a savaş açtı
13 Haziran 2014 - 07:41 borsagundem.com

İngiltere Başbakanı Cameron, Juncker'e karşı kampanyasını hızlandırdı

İngiltere Başbakanı David Cameron, Lüksemburg eski Başbakanı Jean Claude Juncker'in AB Komisyonu Başkanlığı görevine getirilmesini engellemek için kampanyaya hız verdi. 
Bir çok Avrupa gazetesine bir makale yazan Cameron, AB Komisyonu Başkanlığı görevine getirilecek ismin, AB Parlamentosu'ndaki gruplar tarafından kapalı kapılar ardından belirlenmesine karşı çıktı. AB Komisyonu Başkanlığı görevine getirilecek isme seçilmiş liderlerin karar vermesi gerektiğini savunan Cameron, "Avrupalıların çoğu AB Parlamentosu seçimlerinde oy kullanmadı. Juncker hiç kimse tarafından seçilmedi. Juncker'in bu görevi getirilmesi, gücün semenlerin onayı olmadan ulusal hükümetlerden Avrupa Parlamentosu'na 
geçmesi anlamına geliyor. AB Komisyonu Başkanlıı için en iyi adayı bulmaya odaklanmalıyız. Bu, büyümeyi artıracak ve istihdam yaratacak reformları yapabilecek biri olmalı" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)