E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÇalımbay'dan Beşiktaş sözleri! "Teklif gelmesi durumunda..."---

Çalımbay'dan Beşiktaş sözleri! "Teklif gelmesi durumunda..."

Çalımbay'dan Beşiktaş sözleri! Teklif gelmesi durumunda...
31 Ocak 2022 - 09:21 borsagundem.com

Sivasspor'un deneyimli teknik direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş'tan teklif gelmesi durumunda ise kabul edeceğini belirtti.

2019'dan bu yana çalıştırdığı Sivasspor ile ligin en istikrarlı isimlerinden biri olan, sahalardaki bitmez tükenmez enerjisini kulübede takımına da yansıtan Rıza Çalımbay, sadece başarılarıyla değil karakteri ve duruşuyla da herkesin saygısını kazanmış bir isim.

Rıza Çalımbay’dan Beşiktaş sözleri! Teklif gelmesi durumunda...

Kısıtlı bütçeye rağmen Yiğido'yu Süper Lig'in en dişli ekiplerinden biri haline getiren ve son 2 sezondur Avrupa'da boy gösteren tecrübeli çalıştırıcı, efsane olduğu Beşiktaş'ı anlattı.

ANTALYASPOR SONUNCUYKEN BAŞINA GEÇTİM

Sivasspor'daki istikrarımız tabii ki aldığımız sorumluluk ve işimizi çok sevmeye bağlı. Bazen çok zor, sıkıntılı günler yaşayabilirsiniz. Benim futbolun içinden gelmem en büyük şansım. Beşiktaş'ta 10 seneye yakın takım kaptanlığı yaptım. En çok şampiyonluk gören de ben oldum. Bunların hepsi tecrübe oluyor. Bunları antrenörlük hayatımıza yansıtıyoruz. Kriz yönetimini de geliştirdiğin zaman başarılı oluyorsun.

Benim gittiğim takımların çoğu krizdeydi. Önemli olan ekibimizle beraber o krizi yönetmek ki biz mükemmel yönettik. Aldığımız takımları hep düşüşteyken yükselttik ve çok güzel yerlere getirdik. En son örnek Antalyaspor ile Trabzonspor. Antalyaspor sonuncuydu, 2 puanda aldık ve 5. bitirdik. Trabzonspor ilk 10'da değildi. Biz aldık, o sezonu 5. bitirdik. Bunların hepsi kriz yönetimidir.

BEŞİKTAŞ BENİ İSTERSE ASLA PARA KONUŞMAM

Beşiktaş'tan net bir teklif gelmedi. Gelse zaten kabul edecektim. Beşiktaş'ta yıllarca oynadım. Bir kere gittim ama doğru zaman değildi. Sivas'ta çalışırken bile Beşiktaş'tan bana teklif gelirse izin veriyorlar ama başka bir takım isterse beni vermezler. Sadece Beşiktaş ve Milli Takım isterse verirler. O da Beşiktaş'la aramızdaki bağdan dolayı. Beşiktaş'tan teklif geldiği zaman seve seve gider çalışırız. Para falan da önemli değil.

Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş sözleri! Teklif gelmesi durumunda...

ROMA'YA ELENMEK TRABZONSPOR İÇİN TARİHİ FIRSAT OLDU

Trabzonspor ligin ilk sırasında ve şampiyonluk için mücadele ediyor. Çok da iyi gidiyorlar. Eğer Trabzonspor, Roma'ya elenmeyip yoluna Avrupa'da devam etseydi böyle başarılı olması zordu. Hatta bana göre Roma'ya elenmelerine de fazla üzülmediler. Hedefleri şampiyonluktu. Tarihi bir fırsat oldu onlar için.

Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: Beşiktaş’tan teklif gelmedi

 

Ve Çalımbay açıkladı: Milli takım için teklif gelirse...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 65,20
En Yüksek: 67,10
En Düşük: 65,20
Değişim -9,94 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,95
İşlem Hacmi 167.702.215
Toplam Adet: 2.566.971
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran31 Ocak 2022 11:41

    İstanbul takımları adamı  yer bitirir.  Ayrıca başında olduğun takıma da saygısızlık etmiş oluyorsun!  Oradaki teknik direktör olarak bulunan kişiyi de ezmiş oluyorsun!  Alışmışsınız oradan oraya gezmeye Türkiye ligi yol geçen hanı  takımlar da yağma hasan böreği!  7-8 kişi oradan oraya gezip ihale yapıyor. Yabancılara verilen milyon  avrolar. Çoğu iflasa gidiyor. Peki Türk Futbolunda değişen ne?