E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÇalımbay: Şampiyonlukta favori Beşiktaş---

Çalımbay: Şampiyonlukta favori Beşiktaş

Çalımbay: Şampiyonlukta favori Beşiktaş
01 Mayıs 2021 - 08:21 borsagundem.com

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, gelecek sezon için iyi bir kadro şartı sunarken ligdeki şampiyonluk yarışı için de Beşiktaş'ı favori gördüğünü belirtti

Süper Lig’in 38. haftasını 55 puanla 7. sırada tamamlayan ve 15 maçtır yenilmeyen Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, kırmızı-beyazlı takımdaki geleceğini ve ligdeki şampiyonluk yarışı hakkında konuştu.

Geçen sezon 19. haftayı lider kapattıktan sonra düşüşe geçerek 4. sırada kalan Sivasspor’da şampiyon olabileceklerini söyleyen Çalımbay, “Ben Sivas’a zaten giderken eğer ilk 5’e oynayacaksak geleyim dedim. Yoksa gelmem dedim. Öyle anlaştık. Biz geçen sene eğer 3-4 tane iyi oyuncu alabilseydik şampiyon bile olabilirdik. Anadolu kulüplerinde istediğiniz oyuncuyu alamıyorsunuz, paranızın yettiğini alabiliyorsunuz. O yüzden biz de çok araştırıyoruz. Gradel gibi oyuncuları bulmanız gerekiyor” dedi.

TRT Spor’a yaptığı açıklamada lige kötü başlayan ve birçok sakatlık yaşayan Sivasspor’da yapılan eleştirilere üzüldüğünü belirten Çalımbay, yeni sözleşme için de iyi kadro şartı koşarak, “Avrupa Kupaları’na katılan Anadolu kulüplerinin çoğu küme düşmeye oynuyor düşüncesi vardı. İnsanın kendi memleketinde öyle çatlak sesler çıkınca üzülüyor. Sivasspor da öyle mi olacak derken biz çok büyük çıkışla buralara kadar geldik. Sezon sonu mukavelem bitiyor. Düşüncem aynı. Hedefimiz olması gerekiyor. Onu da gerçekleştirmemiz gerekiyor. Geçen sezon ve bu sezon sıkıntılar yaşadık ancak önümüzdeki yılın Sivas için bambaşka olması gerekiyor. Çok iyi bir kadro kurulması lazım. Onları yönetimle görüşüp, konuşup ona göre hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“BEŞİKTAŞ’I AVANTAJLI GÖRÜYORUM”
Şampiyonluk yolunda Beşiktaş’ın avantajlı olduğunu vurgulayan Rıza Çalımbay, “Beşiktaş büyük avantaj yakaladı, maç kaybetse bile avantajı devam ediyor ve takım oturdu. İyi bir kadroları, kaliteli bir kadroları var. Fenerbahçe’nin geniş kadrosu var ama fazla geniş kadrosu var, bazı takımlarda onu yönetmek zordur. Beşiktaş’ı avantajlı görüyorum” diye konuştu.

Galatasaray - Beşiktaş derbisinin tarihi belli oldu!

Beşiktaş, Rize deplasmanında şampiyonluk umutlarını yükseltti

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın transfer hedefini belirledi!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 80,40
En Yüksek: 89,65
En Düşük: 80,40
Değişim -9,97 %
FK: 0,00
PD / DD: -4,87
İşlem Hacmi 103.528.045
Toplam Adet: 1.219.593
Ağırlıklı Ort.: 84,96
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kamil 01 Mayıs 2021 09:19

    Iyi de bundan sanane? Sen kendi takımını şampiyon yapmaya bak....

  • RAMO CANCAN02 Mayıs 2021 00:18

    ne kadar ayııp bir şey.sana mı soracak idi.hoca gönlündeki aslanı ve gönlünden geçeni söylemiş.