E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBuzlanmada TIR'lar kaydı.. Ankara yönüne ulaşım kapalı---

Buzlanmada TIR'lar kaydı.. Ankara yönüne ulaşım kapalı

Buzlanmada TIR'lar kaydı.. Ankara yönüne ulaşım kapalı
19 Ocak 2022 - 12:44 borsagundem.com

Bolu'da Doğu Gişeleri ile Yeniçağa arasında yoğun kar yağışı ile buzlanma sonrası çok sayıda TIR kaydı. Kayan TIR'lar Anadolu Otoyolu'nun Ankara yönünü ulaşıma kapattı.

Bolu'da yoğun kar yağışı etkili olurken, TEM ve D-100 yollarının Ankara yönleri, kayan araçlar nedeniyle ulaşıma kapandı. Kar yağışı, TEM yolu ve D-100 yolu geçişlerinde ulaşımı aksattı. TEM yolunun Bolu Doğu gişeleri ile Yeniçağa arasında çok sayıda TIR'ın kayması nedeniyle Ankara yönü ulaşıma kapandı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yolda uzun araç kuyrukları oluşurken, Karayolları ekipleri de kayan TIR'ları çekmek için çalışma başlattı. Karayolları ekiplerinin kar küreme ve tuzlama çalışmalarına rağmen yoğun kar yağışı nedeniyle yollar, yine beyaz örtüyle kaplandı. D-100 yolunun Bolu merkezi geçişinde de kayan araçlar nedeniyle Ankara yönü, ulaşıma kapandı. Ekipler, yolu ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Son dakika Boluda buzlanmada kayan TIRlar Ankara yönünü ulaşıma kapattı

MAHSUR KALAN 27 YOLCU KURTARILDI

Öte yandan Bolu'da TEM Otoyolu’nda kar yağışından dolayı yoldan çıkarak bariyerlere çarpan otobüste kapılar açılmayınca mahsur kalan 27 yolcu, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarıldı.

Son dakika Boluda buzlanmada kayan TIRlar Ankara yönünü ulaşıma kapattı

Kaza, dün gece TEM Otoyolu Dörtdivan mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Van'a seyir halinde olan Bahattin Cancan idaresindeki 35 AAE 560 plakalı yolcu otobüsü, yoğun kar yağışı sebebiyle yoldan çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada otobüste bulunan yolcular yara almazken, çarpmanın etkisiyle otobüsün kapıları açılmadı. Yolcuların mahsur kaldığı otobüste kurtarma çalışması yapılması için olay yerine itfaiye, polis ve AFAD ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin bariyerleri kesmesi sonucu kapıları açılan otobüsteki 27 yolcu güvenli şekilde tahliye edildi. Otobüs, vinç yardımıyla yola çekilmesinin ardından yoluna devam etti.

ARTVİN-ARDAHAN YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Etkili olan kar yağışı sonucu ağır tonajlı araçların yolda kalması nedeniyle Artvin-Ardahan karayolu da ulaşıma kapandı. Bölgede kar yağışı devam ederken, yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

Son dakika Boluda buzlanmada kayan TIRlar Ankara yönünü ulaşıma kapattı

Artvin’de kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Sabah saatlerinde yeniden yağmaya başlayan kar yağışı nedeniyle Artvin-Ardahan karayolu Varyant mevkiinde kar yağışı nedeniyle ağır tonajlı araçlar yolda kaldı. Çift şerit olan karayolu ulaşıma kapandı. Yolda mahsur kalan tırlar iş makinelerinin yardımıyla çekilmeye çalışılırken, ekiplerin yoğun çalışmasının ardından karayolu kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Yol trafiğe kapandı! 2 bin 900 kişi kurtarıldı

 

52 ilde okullar tatil edildi! İşte il il o liste...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)