E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBüyük zaferin 97. yılı---

Büyük zaferin 97. yılı

Büyük zaferin 97. yılı
30 Ağustos 2019 - 10:35 borsagundem.com

30 Ağustos Zafer Bayramı yurdun dört bir yanında kutlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkânı da 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Başkan Erdoğan Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'de Mustafa Kemal Atatürk'ün mezarını ziyaret etti.

ANITKABİR 22.00'YE KADAR AÇIK

Devlet erkanı, Misak-ı Milli kulesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalamasını müteakip Anıtkabir'den ayrıldı. Erdoğan başkanlığındaki heyetin ayrılmasının ardından Anıtkabir vatandaşların ziyaretine açılacak ve bu gece saat 22.00'ye kadar ziyaretçi kabul edilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugüne özel mesajını sesli olarak okudu.

Türkiye, 93 yıldır 30 Ağustos'ta kazanılan Büyük Zafer'i kutluyor. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde gerçekleşen Büyük Taarruz, 97 yıl önce bugün Türk ordusunun zaferiyle sonuçlandı.

Zafer Bayramı olarak kutlanan bu tarih aynı zamanda Kurtuluş Savaşı'nın zaferle sonuçlandığı gün olarak kutlanıyor.

VATAN CADDESİ TRAFİĞE KAPATILDI

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97'nci yıl dönümü kutlamaları nedeniyle düzenlenecek tören ve geçişler için Vatan Caddesi trafiğe kapatıldı.

Bugün sabah saat 07.00 itibariyle polis, kutlamaların yapılacağı Vatan Caddesi'ne çıkan yolları kapatarak araç geçişine izin vermedi. Sürücüler ise daha önceden belirlenen alternatif güzergâhlara yönlendirildi. Kapatılan bazı noktalarda özel harekât polislerinin güvenlik önlemi aldığı görüldü. Vatan Caddesi'nin saat 14.00'te trafiğe açılması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)