E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBütçe maratonu sürüyor---

Bütçe maratonu sürüyor

Bütçe maratonu sürüyor
13 Aralık 2013 - 00:22 borsagundem.com

Meclis Genel Kurulu'nda AB, Turiz, Gümrük ve Ticaret, Adalet ile Enerji bakanlıkları bütçeleri görüşülecek. Erdoğan AK Parti İzmir adayını tanıtacak

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Belarus Büyükelçisi Valery Kolesnik'i kabul edecek. (TBMM/11.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Karşıyaka Spor Salonu'nda, İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayının tanıtılacağı toplantıya katılacak, valiliği ziyaret edecek. (İzmir/14.00/16.00)

Yüksek Danışma Kurulu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın başkanlığında JW Marriot Oteli'nde toplanacak. Toplantıda Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da bulunacak. (Ankara/15.00)

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, 2013 Dünya Politikası Konferansı'na katılacak. (Monaco)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Macaristan Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu ile TOBB'a bağlı bazı ticaret ve sanayi odaları ve borsa başkanları arasında, işadamlarına vize kolaylığına ilişkin protokollerin imza töreninde bulunacak, Bakanlığının 2014 yılı bütçe görüşmelerine katılacak.
- Bağış ayrıca Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda Motif Vakfının 25. yıl kutlama töreninde bulunacak.
(Ankara/09.00/10.00/İstanbul/20.00)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Avrasya İşadamları Forumu'nun gala yemeğine katılacak.
(Kocaeli/18.30)  

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Yunanistan'a gidiyor. Bakan Davutoğlu, Başbakan Antonis Samaras ve Dışişleri Bakanı Evangelos Venizelos ile görüşecek,   Atina Büyükelçiliğinin yeni binasının açılışını yapacak, Rum kökenli Yunan vatandaşlarıyla bir araya gelecek. (Atina)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Mut ve Gülnar ilçelerinde etkinliklerde bulunacak, mitinglere katılacak.
(Mersin/11.00-15.30)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, PETFORM tarafından düzenlenen Avrupa Birliği Yenilik Transferi TRGas-Hub Projesi'nin tanıtım toplantısında bulunacak. (Ankara/10.00)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Sanat, Marifet ve İttifak İçin Sosyal Kalkınma Sempozyumu"na katılacak. (Diyarbakır/14.00)

TBMM Genel Kurulu'nda, AB Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının bütçeleri görüşülecek. (TBMM/10.00)

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Mevlüt Karakaya, Ostim OSB Sanayici İşadamı ve Yöneticileri Derneğini, İvedik Hurdacılar Sitesi yönetimi ile esnafı, İvedik OSB'yi ve Ostim Sanayici İşadamları Derneğini ziyaret edecek. (Ankara/10.30/12.00/15.30/16.00)

Türkiye İstatistik Kurumu, ekim ayına ilişkin süt ve süt ürünleri ile kümes hayvancılığı üretimi verilerini açıklayacak. (Ankara/10.00)

İstanbul'a gelecek 10 milyonuncu turist için Atatürk Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlenecek.(İstanbul/10.30)

SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, Akılcı ilaç Kullanımı Etkinliklerine Yönelik Altyapı Oluşturma ve Geliştirme Projesi kapsamında SGK'da düzenlenen toplantıya katılacak. (Ankara/10.00)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)