E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBütçe Hazırlık Toplantısı---

Bütçe Hazırlık Toplantısı

Bütçe Hazırlık Toplantısı
09 Aralık 2013 - 00:04 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan, Bütçe Hazırlık Toplantısı'na katılacak. AB Bakanı Egemen Bağış, İSO heyetini kabul edecek. TÜİK sanayi üretim endeksini açıklayacak

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Japonya Büyükelçisi Yutaka Yokoi'yi kabul edecek. (TBMM/15.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Resmi Konut'ta Bütçe Hazırlık Toplantısı'na katılacak. (Ankara/13.00)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan ve beraberindeki heyeti, Bakanlığın Ortaköy'deki ofisinde kabul edecek. (İstanbul/15.00)

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, valiliği, belediyeyi, esnafı ziyaret edecek, gençlik merkezinin açılışı ile spor salonu ve gençlik merkezinin temel atma törenine katılacak, kredi ve yurtlar kurumunda incelemelerde bulunacak. (Kütahya/10.00-15.30)

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti büyükşehir belediye başkan adayı tanıtım programına katılacak. (Diyarbakır/11.00)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gine'deki İslam İşbirliği Teşkilatı 40. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'nda konuşma yapacak. (Konakri)

TBMM Genel Kurulu'nda, Tam Gün Yasası'nda değişiklik öngören kanun tasarısı görüşülecek.(TBMM/14.00)

Türkiye İstatistik Kurumu, ekim ayı sanayi üretim endeksi ile 2013 yılı 3. çeyrek iş gücü maliyeti endeksini açıklayacak. (Ankara/10.00)

TOBB Türkiye Yükseköğretim Meclisi, YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla toplanacak. (Ankara/12.30)

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)