E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBusenaz Sürmeneli de finalde---

Busenaz Sürmeneli de finalde

Busenaz Sürmeneli de finalde
04 Ağustos 2021 - 08:51 borsagundem.com

Buse Naz Çakıroğlu'ndan sonra Busenaz Sürmeneli de Tokyo Olimpiyatlarında adını finale yazdırdı

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 12. gününde boksta kadınlar 51 kiloda Buse Naz Çakıroğlu, 69 kiloda ise Busernaz Sürmeneli finale çıktı.

Kokugikan Arena'da Busenaz, Hindistan'dan Lovlina Borgohain'le ringe çıktı. Busenaz çok iyi başladığı ilk rauntta hakemlerin 5'inden de tam puan aldı.

İkinci rauntta da hakemlerde 10'ar puan almayı başaran Busenaz, son rauntta da üstünlüğünü korudu ve altın madalya kazanmak için adını finale yazdırdı.

Busenaz'ın final müsabakası 7 Ağustos Cumartesi günü TSİ 09.15'te oynanacak.

Karşılaşmaları Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener de izledi.

Buse Naz Çakıroğlu finalde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hoca04 Ağustos 2021 09:33

    Ayıp, şort mu giymiş o?

  • Mucise Reis ;)04 Ağustos 2021 09:10

    Türk kadını işini biliyor. Aslında görünen başarı değil, görünmeyen başarıya bakalım. Öyle bir engeli aştın ki. Öyle bir güzellikleri başardın ki. Öyle çok zihniyetleri ve tabuları kırdın ki. Açtığın bu yolda arkandan Türk kızlarımız, kadınlarımız senden daha rahat gelebilecek. Kırdığın tabular, kırdığın örümcek kafalı zihniyetler kudursa da, açtığın bu yoldan yeni kadınlar gelecektir. Bizleri gururlandırdığın için teşekkürler. Her alanda malesef bu gururu  tadamıyoruz. Çok çalıştın, çok emek harcadın, hayatından çok fedakarlık yaptın, ağladın, üzüldün, sinirlendin, ama o bayrak hak ettiği yere geldi. O bayrağı çok çok uzun yıllar devretsen de, bu alanda oluşacak her başarıda adın ve namın minnetle anılacak. Çok ilerilerde yetiştireceğin öğrenciler aynı yoldan başarılarla bizleri doyuracak. Yürekten ve gönülden alkışı hake ediyorsun.  

  • Bülent04 Ağustos 2021 09:05

    Helal olsun Atatürk ün kızlarına