E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBuse Naz Çakıroğlu'ndan gümüş madalya---

Buse Naz Çakıroğlu'ndan gümüş madalya

Buse Naz Çakıroğlu'ndan gümüş madalya
07 Ağustos 2021 - 08:38 borsagundem.com

Tokyo 2020'de daha önce madalyayı garantileyen milli boksör Buse Naz Çakıroğlu finale yükseldi. Çakıroğlu'nun, Bulgar sporcu Stoyka Zhelyazkova Krasteva ile karşılaştığı maçta mağlup oldu. Olimpiyat ikincisi olan Çakıroğlu, Gümüş Madalya'nın sahibi oldu

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda boksta kadınlar 51 kiloda finale çıkacak olan Buse Naz Çakıroğlu bu gün altın madalya için ringe çıkacak.

Çakıroğlu'nun rakibi Bulgar sporcu Stoyka Zhelyazkova Krasteva, Kokugikan Arena'da Bulgar sporcu, ev sahibi Japonya'dan Tsukimi Namiki'yi 5-0 yenerek adını finale yazdırdı.

Krasteva'nın bir Avrupa şampiyonluğu, iki kez de dünya ikinciliği bulunuyor.

Buse Naz'ın Krasteva ile final müsabakası bugün TSİ 08.15'te oynanacak. Maç TRT Spor'da naklen yayınlanacak.

BUSE NAZ ÇAKIROĞLU KİMDİR?
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda finale çıkan Milli boksör Buse Naz Çakıroğlu'nun 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 12. gününde boks branşında kadınlar 51 kiloda Buse Naz Çakıroğlu, finale yükseldi ve olimpiyat madalyasını garantiledi.

26 Mayıs 1996 doğumlu Buse Naz Çakıroğlu, Trabzon’da dünyaya geldi. Düzce Üniversitesi’nde, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği eğitimi aldı. Buse Naz Çakıroğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü sporcusu. Çakıroğlu’nun boyu 164 cm ve 51 kiloda yarışıyor.

Buse Naz Çakıroğlu, sıkletinde Avrupa Şampiyonu ve Dünya ikincisi. Milli boksör 2019 yılında 31 ülkeden 200'den fazla sporcunun katıldığı Büyük Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nın en iyi boksörü seçilmişti.

Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli Tokyo 2020'de finalde!

Buse Naz Çakıroğlu, olimpiyat madalyasını garantiledi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)07 Ağustos 2021 12:09

    Ne gümüşü ya, göz yaşlarını döktün. Milyonlarca kalbi kazandın. altın gibi pırlanta gibi kalbinle bizleri kazandın. Yolun da bahtında açık olsun. Lütfen ama lütfen spora devam et.. her tecrübeni, her bilgini, her yaşadıklarını peşinden gelmek başarılarını elde etmek isteyen genç kızlarımıza, kadınlarımıza anlat. Paylaş, Destekle onları. Her başarıda imzan ve ismin her daim yaşasın. Harikasın. Sen çok zorlandın, tabuları yıkarak oraya kadar çıktın. Açtığın yoldan çok daha büyük başarılar gelsin. Türk kadını duaları seninle oldu. Hepsini hissederek mücadele ettin. gururlandırdın bizi. Çok mutlu ettin bizleri. Durmadan, çalışarak en büyük başarıları yine bizlere takdim et.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU07 Ağustos 2021 11:34

    kızımızı kutlarım zaten içindeki enerji patlaması şampiyon olacağını gösteriyor idi.ayrıca büyüklerini ve kendilerini yetiştiren antrönürünün vefası ve elinden öpmesi  kendisini yetiştiren anne ve babasının ne kadar değerli kimseler olarak yetiştirdikleri için kendilerinide kutlarım.