E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBursaspor taraftarlarını taşıyan otobüs devrildi---

Bursaspor taraftarlarını taşıyan otobüs devrildi

Bursaspor taraftarlarını taşıyan otobüs devrildi
22 Şubat 2020 - 12:08 borsagundem.com

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'un taraftarını taşıyan otobüs, Erzurum'un Aşkale ilçesi yakınlarında devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı


TFF 1. Ligde oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı deplasmanında takımlarını desteklemek için Erzurum'a giden Bursasporlu taraftarların içinde bulunduğu Orhan Yılgın idaresindeki 16 AHL 409 plakalı otobüs, Aşkale ilçesi yakınlarındaki Tepebaşı mevkisinde kar ve tipi nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi.

Kazada 45 taraftarın bulunduğu otobüste hafif yaralanan 2 kişi ayakta tedavi edildi. Taraftarlar, kendilerine tahsis edilen başka bir otobüsle şehir merkezine hareket etti.

Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaza haberini alır almaz olay yerinde bulunan arkadaşlarıyla irtibata geçtiklerini ve endişelenecek bir durum olmadığını bildirdi.

Mestan, kazada ciddi yaralanan olmadığı bilgisini aldıklarını ifade ederek, "Taraftarlarımız ve aileleri merak etmesinler, hepsinin durumu iyi. Zaten çok az bir yol kalmıştı taraftarlarımızın gideceği yere varmasına. Kaza yerine başka otobüs gönderdik, taraftarlarımızı o otobüslerle gidecekleri yerlere ulaştıracağız. Hepimize geçmiş olsun." diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hep bursa otobüsü22 Şubat 2020 18:59

    gerekli incelemeler yapılmışmı alkol varmı sonucta baska kazaya da sebeb olunabilirdi ve bir hic uğruna hayatını kaybedenler olabilirdi canımızı yoldamı buldukcoluğumuz cocuğumuz sorumluluklarımız var gereken incelemeler yapılmalı ihlal varsa ağır cezalar verilmeli ayrıca can kaybının olmaması iyi 

  • Hodrimeydan22 Şubat 2020 12:17

    Ne işiniz var bi maç için otobüs ile te oralara gidiyorsunuz ne kdr işsiz insan var temsili...