E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBursa'da yakalanan firari Seccad Yeşil cezaevine gönderildi---

Bursa'da yakalanan firari Seccad Yeşil cezaevine gönderildi

Bursa'da yakalanan firari Seccad Yeşil cezaevine gönderildi
11 Şubat 2022 - 00:59 borsagundem.com

Beşiktaşlı eski yönetici, sunucu Ece Erken'in eşi Avukat Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 7 Şubat'ta 8 kişi tutuklanmıştı. Bursa'da yakalanarak hakim karşısına çıkarılan Seccad Yeşil de dokuzuncu isim olarak cezaevine konuldu

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili firari olarak aranan ve önceki gün Bursa'da yakalanan Seccad Yeşil, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. 

Bursa'da yakalanmasının ardından İstanbul'a getirilen Seccad Yeşil, Emniyet'teki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı, sorgulamanın ardından Yeşil'i tutuklama talebiyle mahkemeye sevk ederken diğer şüpheli için ise adli kontrol talebiyle serbest bırakılmasını talep etti. 

TUTUKLANDI

Seccad Yeşil, tutuklama talebiyle sevk edildiği Nöbetci Sulh Ceza Hakimliği'nde tutuklana cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

8 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi, sunucu Ece Erken'nin eşi Avukat Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak'ta Yeşilköy'de kendisine ait balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Cinayetle ilgili soruşturma sonunda yakalanan 17 kişiden 16'sı 7 Şubat'ta hakim karşısına çıkarılmış, sekizi için tutuklama kararı verilirken diğer sekizi de adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Seccad Yeşil'in tututlanmasıyla birlikte cinayetle ilgili tutuklananların sayısı dokuza yükseldi. 

Seccad Yeşil adliyeye sevk edildi

 

Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde kaçak şüpheli yakalandı

 

Mahmutyazıcıoğlu davasında 8 kişi tutuklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran11 Şubat 2022 08:14

    Bu şehir magandaları 10-15 yıl hapis alıp bir müddet sonra da iyi hal indirimi vs. halk arasında dolaşmaya başlayacak!  Ta ki yeni bir suç işleyene kadar.  Adalet sisteminde gerçekten bir çürüme ve kokuşmuşluk var!  Bunun mevcut idare ya da siyasi iktidar ile bir ilgisi yok.  Atanmış savcı hakim her ne haltsa yine tanınmış ya da seçkinler ile aynı masada aynı kaba etmeye devam ederler ise kanunlar kuralları istediği  oynamaya devam edeceklerdir.  Nütemadiyen halkın vicdanını tahrik eden yargı kararlarını veren hakimleri incelemeye alınmalı bağlantıları araştırılmalı.  Bir de toplumda yozlaşmaya yüz tutmuş ahlaksız bir gurup var.  Suçu işleyen kendi tarafında olunca ısrarla araya  birilerini sokup suçu hafifletip tüy gibi bir ceza ile yırtmak adetleri olmuş!