E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBursa'da tek seferde 50 milyon dolu makaron ele geçirildi---

Bursa'da tek seferde 50 milyon dolu makaron ele geçirildi

Bursa'da tek seferde 50 milyon dolu makaron ele geçirildi
22 Mayıs 2022 - 13:40 borsagundem.com

İçişleri Bakanlığı, Bursa'da bir depoda yapılan aramada, 50 milyon doldurulmuş makaron ele geçirildiğini bildirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, operasyona imza atan ekipleri tebrik etti.

İçişleri Bakanlığı Bursa Osmangazi'de, yasa dışı makaron doldurumunun yapıldığı tespit edilen depoya operasyon düzenlendiğini açıkladı. Aramada, 50 milyon doldurulmuş makaron, 6 bin 950 kilogram tütün ve 7 makaron doldurma makinesi ele geçirildiği kaydedildi. 13'ü yabancı uyruklu 15 şüphelinin gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan, operasyonda tek seferde en yüksek sayıda doldurulmuş makaronun yakalanmasını sağlayan Bursa Emniyet Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü birimlerini tebrik etti.

Soylu: "Bursa Osmangazi'de gerçekleştirilen operasyonda, ele geçirilen 50 milyon adet doldurulmuş makaron ile tek seferde en yüksek sayıda doldurulmuş makaron yakalamasına imza atan Bursa Emniyetimize ve KOM Birimlerimize tebrikler."

Kocaeli'de 7,5 milyon kaçak makaron yakalandı

Bakan Soylu'dan yeni ehliyet ve pasaportla ilgili açıklama

Süleyman Soylu'dan İmamoğlu hakkında suç duyurusu

Bakan Soylu açıkladı: Kaç Suriyeli vatandaşlığa geçti?

Soylu duyurdu: Mersin Limanı'nda 258 KG kokain yakalandı

Bakan Soylu açıkladı! Emniyet atama yönetmeliği değişiyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)