E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBursa'da ormanlık alanda yangın!---

Bursa'da ormanlık alanda yangın!

Bursa'da ormanlık alanda yangın!
01 Nisan 2022 - 16:38 borsagundem.com

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Güneybudaklar köyünde orman yangını çıktı. Ekipler, alevleri söndürmek için çalışma başlattı.


Bursa'da Osmangazi'nin Güneybudaklar köyünde, saat 12.30 sıralarında yangın başladı.

Köyden biri, iddiaya göre, anız yakarken rüzgarın da etkisiyle alevler büyüdü. İhbar üzerine bölgeye gelen Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yangını söndürmek için müdahaleye başladı.

Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı itfaiye ekiplerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan itfaiye araçları, DSİ'ye ait arazözler ve iş makineleriyle de müdahale ediliyor. Yaklaşık 50 dönümlük arazi kül oldu.

Yetkililer, rüzgarın etkili olması nedeniyle söndürme çalışmalarının güçlükle sürdürüldüğünü açıkladı.

Kum fırtınası: Çatılar uçtu... Evler zarar gördü!

 

Çöl tozunda korona virüs detayı!

 

'Çöl tozu' uyarısı: İşte etkili olacağı bölgeler...

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)01 Nisan 2022 17:12

    ya hava durumunda bakmadın mı ? rüsgarlı diyor marmara ? bula bula bugunumu buldun ? Allah akıl fikir versin. Rüzgarlı havalarda duman gördüğünüzde 112 arayın ihbar edin. Hava durumunda lodos rusgar vb. diyorsa siz duruma gore arayın ekipleri çeksinler anız yakanların kulaklarını. Muhtarlar koyunuzda rusgarlı havalarda anız yaktırmayın ilim bilim akıl fikir yahu... Tövbee yaaa

  • YORUM01 Nisan 2022 16:45

    Bu ne ya,  İzmirde de yangın çıkmıştı,  henüz baharın başındayız, geçen sene yaz ortasında yaşanan bu korkunç  görüntüler hafızamızda hala taze iken, bu ne şimdi? Hala mı ders alamamışız?