E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBurası Kadıköy---

Burası Kadıköy

Burası Kadıköy
16 Temmuz 2013 - 17:33 borsagundem.com

Zincirleme kaza Kadıköy'ü birbirine kattı...

Kadıköy’de 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında otomobillerden biri takla attı. Takla atan otomobilin kadın sürücüsü yaralanırken kazaya neden olduğu iddia edilen otomobilin sürücüsü kaçtı.Kaza saat 15.00 sıralarında Boğaziçi Köprüsü bağlantı yolu Fikirtepe mevkiinde meydana geldi. İddilara göre aşırı hızlı olan lüks spor otomobil Boğaziçi Köprüsü istikametine doğru seyir halindeyken önce önünde giden Nimet Karaman’ın kullandığı otomobile daha sonra da Özlem Bora Demir’in kullandığı  lüks otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle bir araç takla atarken diğer otomobiller de bariyerlere çarparak durdu.
Lüks spor aracın sürücüsü kazanın ardından kaçarken, takla atan otomobilin sürücüsü Özlem Bora Demir çevreden yardıma gelen vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevkedildi. Yaralanan Özlem Bora Demir ambulansa konularak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hafif yaralanan Özlem Bora Demir’in ayakta tedavi gördüğü öğrenildi.
Kazadan yara almadan kurtulan otomobil sürücüsü Nimet Karaman "Sağdan gidiyordum, arkadan geldi bize ve diğer otomobile çarptı. Çok hızlıydı. Çaptığı otomobil takla attı" diye konuştu. Kaza nedeniyle bağlantı yolunda yoğunlaşan trafik otomobillerin çekilmesinin ardından normale döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)