E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBurak Yılmaz’a yeni teklif---

Burak Yılmaz’a yeni teklif

Burak Yılmaz’a yeni teklif
24 Temmuz 2021 - 10:09 borsagundem.com

Fransa Ligue 1'de geride bıraktığımız sezonda PSG hegemonyasına son vererek şampiyon olan Lille'de lige damga vuran milli golcümüz Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oluyor

Lille'de forma giyen 36 yaşındaki milli forvetimiz Burak Yılmaz, Fransız ekibinde rüya gibi bir sezon geçirerek Ligue 1'i şampiyon tamamlamıştı. Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'le birlikte Lille'de bir Türk rüzgarı oluşturan Burak Yılmaz, Fransız ekibiyle 33 maça çıktı ve 18 gol, 5 asistle oynadı.

BİR ÇOK AVRUPA DEVİNİN RADARINDAYDI
İlerleyen yaşına rağmen Avrupa'nın beş büyük liginden birisi olan Ligue 1'de 20'ye yakın gol kaydeden Burak, golcüsü sıkıntısı çeken birçok Avrupa devinin gözüne girmişti.

SÜPER LİG İDDİALARI DA GÜNDEME GELMİŞTİ
2022'ye kadar Lille'de sözleşmesi bulunan Burak Yılmaz için birçok transfer iddiası ortada dolaşırken, Süper Lig'e transfer olacağı söylentileri de gündeme gelmişti.

AVRUPA'DA DEVAM ETMEK İSTİYOR
Ancak kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen milli golcü, Lille'de sözleşmesinin bitmesini beklemeye karar verdi.

HOCASI TAKIMDAN AYRILMIŞTI
Fransa'da Lille formasıyla birlikte şampiyonluk yaşadığı hocası Christophe Galtier, Ligue 1'de sezonun sona ermesiyle birlikte takımdan ayrılmıştı.

GALTIER BURAK'I ŞİMDİ DE NICE'E İSTİYOR
Yine Fransa'da kalan Galtier, Nice'in başına geçti. Yeni sezona Nice'de girecek olan deneyimli teknik adam, takımın golcü arayışlarına çare olacak ismi buldu. Fransız basınından Mohamed Toubache'nin haberine göre, eski öğrencisi Burak Yılmaz'ı yeni takımı Nice'e kazandırmak isteyen Galtier, her şeyi yapıyor.

FRANSA'DA KALMASINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR
Lille formasıyla PSG'yi Ligue 1'deki tahtından indirerek adeta bir devrime imza atan ve Türk bayrağını Avrupa semalarında dalgalandıran Burak Yılmaz'ın yeni sezonda da Fransa'da kalmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.
(Sabah)

Burak Yılmaz’dan PSV maçı sonrası Muslera’ya destek

Galtier ve Burak Yılmaz'a çılgın teklif

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)