E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBurak Yılmaz golle gitti, golle döndü---

Burak Yılmaz golle gitti, golle döndü

Burak Yılmaz golle gitti, golle döndü
05 Haziran 2016 - 23:45 borsagundem.com

En son 6 Eylül 2015'teki Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçı olan Hollanda karşılaşmasında oynayan ve golünü atan Burak Yılmaz, tekrar forma giydiği Slovenya maçında da golünü attı

A Milli Takım'da en son 6 Eylül 2015'te oynanan Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçı olan Hollanda karşılaşmasında ilk 11'de forma giyen Burak Yılmaz o maçta Türkiye'nin attığı 3'üncü golün sahibiydi

Aradan geçen 9 aylık ve 8 maçlık bir süre sonra bugün tekrar milli takım forması ile Slovenya hazırlık maçında sahaya ilk 11'de çıkan Burak Yılmaz yine golünü attı.

Karşılaşmanın 5'inci dakikasında Hakan Çalhanoğlu'nun kullandığı serbest vuruşta güzel bir kafa vuruşu ile golünü atan Burak Yılmaz, Türk Milli Takımı ile 44'üncü maçında 20'inci golünü attı.

TARİHİ GOL

Burak Yılmaz, Slovenya-Türkiye hazırlık maçında attığı golle 9 ay sonra ay yıldızlı formayla gol sevinci yaşarken, milli takım tarihinde en fazla gol atan futbolcular arasına da girdi.

A Milli Takımın en golcü futbolcuları Galatasaray'ın unutulmaz futbolcularından Hakan Şükür'ün 51 golle en golcü oyuncu olduğu milli takım tarihinde diğer isimler sırayla şu şekilde: Tuncay Şanlı 22, Hakan Şükür 51, Tuncay Şanlı 22, Lefter Küçükandonyadis 21, Burak Yılmaz 20, Metin Oktay 19, Cemil Turan 19, Nihat Kahveci 19, Arda Turan 17.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Malkoçoğlu07 Haziran 2016 08:09

    Sn.Arkadaş, başlıkta diyor ki : Golle gitti, golle döndü bir golcüden daha ne bekliyorsun ki? Adam daha yeni sakatlıktan çıktı bir de, ona verilen görev gol atmak o da onu yapıyor iki gol daha atarsa tüm milli takım zamanlarının 2 nci golcü oyuncusu artık

  • ARKADAŞ06 Haziran 2016 01:22

    BURAK YILMAZ KADAR YETENEKSİZ BİR FORVET DAHA GÖRMEDİM ADAMIN OYUNLA ALAKASI YOK