E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBurak Elmas'tan yeni hoca bombası ---

Burak Elmas'tan yeni hoca bombası

Burak Elmas'tan yeni hoca bombası
15 Mayıs 2022 - 15:26 borsagundem.com

Galatasaray'da seçim kararı alınırken, Başkan Burak Elmas giderayak yeni teknik direktör için girişimlerde bulunmaya başladı. Domenec Torrent ile yolları ayırmayı planlayan Burak Elmas'ın, Andre Breitenreiter'e teklif yaptığı ortaya çıktı.

Galatasaray'da seçim kararı alan ve şu an için adaylığını koymayan Başkan Burak Elmas'tan teknik direktör bombası. Torrent ile yola devam etmek istemeyen Elmas, yeni hoca için girişimlere başlarken, İsviçre basınının iddiasına göre Andre Breitenreiter'a teklif yapıldığı ortaya çıktı.

Galatasaray'da yeni teknik direktör için İsviçre'den önemli bir iddia geldi. Son olarak İsviçre basını, Zürih'i şampiyonluğa taşıyan Andre Breitenreiter'in Galatasaray'ın listesinde olduğunu ileri sürdü.

Fotomaç'ta yer alan haberde, sarı-kırmızılar kulübün 48 yaşındaki hocayla temas kurduğu ve değerlendirmeye değer bir teklif yaptığı ifade edildi. Ayrıca Andre Breitenreiter'i Hertha Berlin'in de istediği belirtildi.

Andre Breitenreiter'in kulübüyle sözleşmesi 2023'te sona eriyor. Genç teknik adam genelde 3-4-1-2 oyun dizilişini tercih ediyor. Breitenreiter bu sezon takımıyla 37 maçta, 25 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 yenilgi aldı.

İşte Breitenreiter'in çalıştırdığı takımlar: TSV Havelse, Padeborn, Schalke, Hannover, FC Zürih.

Galatasaray'da Burak Elmas'tan seçim öncesi dev operasyon!

 

Galatasaray'da seçim tarihi açıklandı: Elmas'tan, Terim'e çağrı!

 

Galatasaray’daki yönetim krizi için yeni formül

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)