E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBullard: Koronavirüsün etkisi geçici olacaktır---

Bullard: Koronavirüsün etkisi geçici olacaktır

Bullard: Koronavirüsün etkisi geçici olacaktır
04 Mart 2020 - 19:28 borsagundem.com

St. Louis Fed Başkanı James Bullard, "Koronavirüsün etkisi geçici olacaktır" dedi

St. Louis Fed Başkanı James Bullard, koronavirüsün piyasalara etkisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bullard, Bloomberg TV'ye verdiği mülakatta "Koronavirüsün etkisi geçici olacaktır, bunu atlatacağız" dedi.

Bullard, Fed'in 17-18 Mart'ta gerçekleştireceği olağan toplantısına yönelik olarak "Bu toplantıya fazla önem atfetmeyin" derken "ABD ekonomisinin temelleri oldukça sağlam ve durum akıcı" yorumunu yaptı.

Bullard, Fed'in dün 50 baz puan faiz indirimine yönelik olarak "Fed, virüsün etkilerine karşı bazı önlemler aldı. Faiz indiriminin tıbbi durumları tek başına düzeltemeyeceğini biliyoruz.  Fed'in faiz seviyesi şu anda oldukça uygun durumda. 

Fed'den acil durum faiz indirimi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika04 Mart 2020 20:33

    Covid-19, 90 'a yakın ülkede görülmüş.

  • rkeal04 Mart 2020 20:19

    Birkaç hafta sonra bu virüs gündemden düşecek çünkü yaz geldi artık havalar iyice ısınmaya başladı Muğla'da denize giriyoruz😂

  • Wers 04 Mart 2020 20:18

    Ulaşım sektörün kötü etkiler bir sürü tur acentesi uzakdoğu turlarını iptali ile sıkıntılı

  • Ky04 Mart 2020 20:09

    2008 krizinden beri FED ilk kez böyle bir ani karar vermiş Bu çok önemli değil mi....krizz mi görüyor! ufukta

  • rorkek04 Mart 2020 20:17

    Ya ne krizi ABD'nin bir Eyalet FED Başkanı 2020 1. çeyrekte ufak çapta küresel daralma olacak demiş korona virüsünden dolayı. Ancak zaten yaz geldi virüs bitti artık 1-2 hafta içinde hayat normale dönecek. Yaz aylarında Türkiye turizmde fark atacak THY hissesi alın şimdiden yaz aylarında THY full artı full doluluk oranıyla uçakların biri inecek biri kalkacak turizmde rekor kıracağız. Türk milletine virüs falan işlemez😉

  • flfkdm04 Mart 2020 19:43

    Türkiye'de 1-2 haftaya yaz geliyor Antalya-Muğla şimdiden iyice ısındı zaten sıcakta bu virüs yok oluyormuş. Çok şükür ülkemizde yok Türk örf ve adetlerimizle İslam dinimizin gerekleri temiz milletiz yediğimiz içtiğimiz doğal. Çinliler gibi yazarken bile midem bulanıyor yarasa çorbası, fare omleti bilmeyiz bunlar bize haramdır. Geçmiş yıllarda SARS virüsü vardı dünyaya yayıldı ama Türkiye'ye gelmedi ben hiç rastlamadım Türk milletinin genine terstir virüs falan bize işlemez. 1-2 hafta daha çıkmazsa ülkem yaz aylarında turizm patlaması yaşar bu sene bütün Avrupa ülkemıze akar.