E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBullard: FED'in faizi çeyrek puan indirmesini destekliyorum---

Bullard: FED'in faizi çeyrek puan indirmesini destekliyorum

Bullard: FED'in faizi çeyrek puan indirmesini destekliyorum
19 Temmuz 2019 - 12:40 borsagundem.com

St. Louis Fed Başkanı James Bullard, ay sonunda yapılacak toplantıda Fed'in faizi 25 baz puan indirmesini desteklediğini, daha büyük bir faiz indirimine ihtiyaç olmadığını düşündüğünü bildirdi.

St. Louis Fed Başkanı James Bullard, ay sonunda yapılacak toplantıda Fed'in faizi çeyrek puan (25 baz puan) indirmesini desteklediğini, daha büyük bir faiz indirimine ihtiyaç olmadığını düşündüğünü bildirdi.

30-31 Temmuz'da yapılacak FOMC toplantsında, bazı analistlerin dile getirdikleri 50 baz puanlık indirime yönelik argümanların da dinleneceğini beliten Bullard, "Ancak ben durumun bu kadar agresif bir faiz hareketi gekektirdiğini düşünmüyuorum" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ryu ken 19 Temmuz 2019 14:58

    Ters köşe yapın da piyasa karışsın bi monotonluktan kurtulalım.

  • MEHMET19 Temmuz 2019 13:44

    daha yüksek indirsede dolar çakılsa :D

  • Okie Dokie19 Temmuz 2019 12:46

    Bullard seni FED'in başında görmek isterim. ABD'nin senin gibi cesur ve şahin vatandaşlara ihtiyacı var Powell gibi güvercin ve korkaklara değil.

  • SSK19 Temmuz 2019 16:47

    Çok üzülme sen okim buokim. Biz adamını Merkez Bankamıza alacağız ama giriş giriş katın tuvalet bekçisi olarak. hem istihdama da katkısı olur hah hah hah