E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBulgaristan'da soydaş milletvekili korona virüse yakalandı---

Bulgaristan'da soydaş milletvekili korona virüse yakalandı

Bulgaristan'da soydaş milletvekili korona virüse yakalandı
01 Nisan 2020 - 06:50 borsagundem.com

Hak ve Özgürlükler Milletvekili Ademov'un Kovid-19 testi pozitif çıktı. Bulgaristan meclisinde çalışmalar durduruldu. Tüm milletvekilleri test yaptıracak


Bulgaristan’da Halk ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Dobriç Milletvekili ve Parlamanto Çalışma ve Sosyal Politika Komisyonu Başkanı doktor Hasan Ademov’un korona virüs testi pozitif çıktı. 240 Milletvekilinin bulunduğu Bulgaristan Parlamentosu’nda bunun üzerine tüm çalışmalar durduruldu.

Bulgaristan Millet Meclisi Başkanı Tsveta Karayançeva, saat 23.30’da olağanüstü basın toplantısı düzenleyerek, Parlamentoda ilk Covid- 19 vakasının tespit edildiğini bildirdi. Karayançeva, koronavirüse yakalanan eski Sosyal Politika Bakanı olan Hasan Ademov’un özel izniyle ismini de açıkladı.

Bulgaristan Millet Meclisi Başkanlık Divanı bugün olağanüstü toplanıp, parlamentonun ne yapacağını kararlaştıracak. Bulgaristan’da bütün milletvekilleri başkent Sofya’da bugün iki ayrı hastanede Covid- 19 testine tabi tutulacak. Perşembe günü ise meclisteki idareciler, memurlar, şoförler ve tüm çalışanlar test edilecek.

Bulgaristan’da bu durumun ardından bütün meclisin ve meclise bakan gazetecilerin zorunlu 14 günlük karantinaya girmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)