E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBülent Eczacıbaşı’nın yeni kitabı okuyucuyla buluştu---

Bülent Eczacıbaşı’nın yeni kitabı okuyucuyla buluştu

Bülent Eczacıbaşı’nın yeni kitabı okuyucuyla buluştu
13 Kasım 2022 - 13:26 borsagundem.com

Bülent Eczacıbaşı’nın iş dünyası meselelerinin can alıcı noktalarına bir bakış sunduğu “Aklımızda Bulunsun” kitabı yayımlandı. Eczacıbaşı’nın yeni kitabı her biri dört-beş sayfa uzunluğundaki 40 kısa denemeden oluşuyor

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı’nın 2018 yılında yazdığı “İşim Gücüm Budur Benim” adlı kitabından sonra ikinci kitabı “Aklımızda Bulunsun” yayımlandı.

Bülent Eczacıbaşı’nın yarım yüzyıla yaklaşan çalışma, okuma ve düşünme serüveninden sıra dışı saptamalar, anlamlı sorular ve kışkırtıcı görüşlerle şekillenen kitap, iş yaşamının ana meselelerine hem dünya hem de Türkiye perspektifinden kapsamlı bir bakış sunuyor. Birçok güncel tartışmaya ve geleceğe ışık tutan kitapta, özlü değerlendirmeler yer alıyor.

40 KISA DENEMEDEN OLUŞUYOR

Her biri dört-beş sayfa uzunluğundaki 40 kısa denemeden oluşan Aklımızda Bulunsun kitabı, liderlikten iş ahlakına, şirketlerde mizah kültüründen kapitalizmin geleceğine, karar almada duyguların rolünden özel kesim-devlet ilişkisine, geniş bir konu yelpazesini içeriyor.

Bülent Eczacıbaşı, yeni kitabında iş dünyası meselelerini, can alıcı noktalarına değinerek, keyifli bir sohbet üslubuyla tartışıyor. Konuları hem küresel hem de yerel boyutlarıyla ele alıyor, kişisel anekdotlarla renklendiriyor. Hepimizin "aklımızda bulunsun" diyebileceği düşünce notlarını bugünün ve geleceğin iş insanlarıyla paylaşıyor.

Okunması gereken en iyi iş dünyası ve finans kitapları

Ünlü ekonomist Murat Sağman’ın kaleminden çok satan kitap: Borsada Oynanmaz

Türkiye'nin gurur duyduğu isim Atilla kitap çıkarıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)