E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBülent Arınç'tan bir KHK açıklaması daha: Keşke...---

Bülent Arınç'tan bir KHK açıklaması daha: Keşke...

Bülent Arınç'tan bir KHK açıklaması daha: Keşke...
08 Kasım 2019 - 00:08 borsagundem.com

AKP hükümetlerinde birçok alanda görev alan Cumurbaşkanlığı Yüksek İstişare Üyesi Bülent Arınç, daha önce yaptığı 'KHK faciadır' ifadesi için "Keşke KHK faciadır demeseydim" açıklamasını yaptı

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç, “KHK faciadır” açıklamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Habertürk canlı yayınına bağlanan Arınç, “Yargıyı kutsallaştırmak gibi bir iddiam hiç olmadı” dedi.

Arınç, KHK’lılar için facia yakıştırmasını yaptıktan sonra gelen eleştirilere de “KHK faciadır dememeliydim” yanıtını verdi.

“CUMHURBAŞKANI’NIN YANINDAYIM”

“Yargıyı kutsallaştırmak gibi bir iddiam hiç olmadı” diyen Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı ile yapılan toplantı çok olumlu geçtiğini belirtti.

Arınç, “İstifa haberlerim yayınlandı, böyle bir şey yok” derken 2014'ten sonra bazı konularda AKP ile ayrı düştüğünü belirtti. AKP ile birliteliğinin devam ettiğini söyleyen Arınç “Cumhurbaşkanı'nın yanındayım” dedi.

Arınç geçtiğimiz hafta iktidar ve muhalefet arasında tartışmalara neden olan sözleriyle ilgili de, “Evet şunu belki söylememeliydim, ‘KHK bir faciadır’. Çünkü şuna inanıyorum, ya olağanüstü hal ya da sıkıyönetim ilan edilecekti. Başka türlüsü imkansızdı. KHK’lar bir ihtiyaçtı, gereklilikti. Yargı ile komisyon kararları arasında çelişki var” ifadelerini kullandı. (Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali08 Kasım 2019 09:27

    ALLAHIM BİZDE Mİ BU YAŞA GELİNCE BÖYLE  OLACAĞIZ.. SANA SIĞINIRIM..YA RABBİM..

  • ALİ08 Kasım 2019 09:25

    bu adam tam manyak YAV. ben bunu d.yönetici olarak tanımıyorum ve hak etmiyorum...yav  bu bir zavallı yav...ne diyeceğimi bilemiyorum..lütfen bu adamı uzaklaştırın....değilse..PKK oy verecem bu nedir yav...yeter artık...görmek istemiyorum..verilecek cezaya da razıyım..

  • vatandaş08 Kasım 2019 09:15

    bu gibiler ,su gibiler kıvrıla kıvrıla giderler bakarsınız berrak görünümlüdür ler ancakkkkkkkkkkk valakin ammaaaaaa fakat şeyyyyyyyyyyyy insan ne diyeceğini unutuyor ,rüzgar gülüde nereden çıktı yavvvvv 

  • Deli.kadir08 Kasım 2019 07:01

    Bu ne konuştuğunu bilmeyenler,dün ak dediğine bugün kara diyenler bu ülkeyi yönetiyor...demekki bizde sorun var.hala bunlar iş basında olduğuna göre

  • yengec08 Kasım 2019 05:59

    siyasette bir ara fırıldak kubi vardı , yengeç olmuslar..

  • bahaneci08 Kasım 2019 02:08

    herkezin bicaginin keskinligi kadar

  • pazarci08 Kasım 2019 02:07

    ne oldu yandimi

  • ne08 Kasım 2019 02:06

    milletle dalga geçiyorlar. takmayın ne dediklerini. ne yaptıklarına bakın sadece. yoksa kafayı yeriz

  • Volkan08 Kasım 2019 00:28

    Güzel bir açıklama. Yani beni de normal siyasetçilerin yanna yazın tarih ve zaman itibari ile konuşmalarımı saklayın 24 saat sonra söylediklerim farklı olabilir demek istiyor. Benim sınavda hakkım yenmiş benim tepem attı FETÖye., Hile ile dünya ele geçirilecek ise kurana ne gerek var, İblise tabi olmak zaten yeterli.