E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBugün 24 Kasım Öğretmenler Günü---

Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü

Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü
24 Kasım 2022 - 10:04 borsagundem.com

Türkiye’nin güzel geleceğinin imzalarını atan tüm değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Ulu Önder Atatürk'ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği günü Öğretmenler Günü olarak kutluyoruz. Ülkenin geleceği için en önemli meslek öğretmenliktir. Başöğretmenimiz Atatürk başta olmak üzere öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun!

Öğretmenlere tren bileti ve kargoda '24 Kasım' indirimi

 

Danıştay’dan öğretmenler için önemli karar

 

Öğretmenlere yüzde 50 konaklama indirimi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİLEN24 Kasım 2022 14:18

    Sayın ulu önder ATATÜRK bir halkta bak mirasın olan chp ye içler acısı durumda.Çaresizlik ve bitmişlik sendronumu yaşamaktadır.

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ24 Kasım 2022 11:30

    CHP nin başında şöyle basiretli vizyonları ve projeleri olan genel başkan ve ekibi olsa bu ülke gelişmiş ülkeler sınıfında olup refah içinde yaşıyor idik.daha çok acılar çekeceğimizi düşünmekteyim.

  • Mucise Reis : )24 Kasım 2022 12:11

    Her parti, kurucuortağının izinde ve yolundadır. Türkiye cumhuriyeti de öyle. Türk milletide öyle.. Şimdi CHP de  Atatürk gibi biri yok ise, akp de de mi yok ? iyi partide? mhp de ? hdp de? deva ? yani bu partilerde Atatürk yok mu? ülke kurucu lederi önderi hiç bir partide yok mu? o yüzden mi böyleyiz ? :D Bir partiyi eleştirip, kötülemeye çalışırken biraz kafanı çalıştırsan yazdıklarının ne anlama geldiğini göreceksin :D diğer partilerde var mı ? yok mu ? varsa neden bu haldeyiz? yoksa neden gelmiyor?  x haber izleyip, kör cahil hayat yaşamayın, hayatınızın , ailenizin, çocuklarınız için mücadeleci olun,  bırakın parti peşinden koşmayı, onlar peşinizden koşsun hizmet için.

  • Mucise Reis : )24 Kasım 2022 11:23

    Bugün bir Afganistan...Cahil ve geri kalmış toplum değil isek, Savaş meydanlarındaki başarısı, ülke kurması ve eğitim alanındaki reformu ile olmuştur..Bir milletin Türk kökenini, dilini araştırması için bir kurum... Türk milleti tarihini araştırması için bir tarih kurumu, Dinini kendisi öğrenmesi için diyanet ve satır satır dinini öğrenmesi için Türkçe çeviri yaptırmıştır... Bunlar hepsi ülke bağımsızlığını, bağımsızlığımızı, ingilizin, fransızın, italyanın vb milli birliğimize korumak için. Dinimize vb uydurmalar ile girmesini engellemek için. Tarihsel dinsel ve eğitimsel alandaki olacak saldırıları ve asimilasyonu engellemiştir. İşte bu görev bütün öğretmenlerimize veirlmiştir. Öğretmenler bunun için alanında uzman, gerçek ve doğru temelleri sıfır beyin doğan miniklerimize öğretmektedir. Öğretmen bunun için çok özel ve önemlidir. Zihinlere önce Milli Benlik, sonrasında modern ilim ve bilim ile dünyanın ilerisinde donanım...kutlarım..