E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı---

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
23 Nisan 2020 - 08:09 borsagundem.com

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Anıtkabir ve İlk Meclis Binası'nda tören, TBMM'de özel gündemle oturum yapılacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 100. açılış yıl dönümü kutlanıyor.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Meclisin açılışının 100. yıl dönümü törenleri kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk bırakacak, Anıtkabir ve İlk Meclis Binası'nda düzenlenecek anma törenlerine katılacak.

Şentop, özel gündemle toplanacak TBMM Genel Kuruluna başkanlık edecek, Mecliste gerçekleştirilecek havai fişek, ışık ve lazer gösterisini izleyecek.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Anıtkabir ve İlk Meclis Binası'nda düzenlenecek anma törenlerine ve özel gündemle toplanacak TBMM Genel Kuruluna iştirak edecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Anıtkabir'deki törene ve özel gündemle toplanacak TBMM Genel Kuruluna katılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALEVİ DİNİNDENİM23 Nisan 2020 12:47

    Borsa gündem olarak Mustafa Kemal ve 23 Nisan konulu görsel yayınlamanız gerekirdi. ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN.MUSTAFA KEMAL ve ÜLKE İÇİN MÜCADELE EDEN TÜM ŞEHİTLERİ SAYGI İLE ANIYORUM. "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz. MUSTAFA KEMAL "

  • ALEVİ DİNİNDENİM23 Nisan 2020 12:34

    ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN.MUSTAFA KEMAL ve ÜLKE İÇİN MÜCADELE EDEN TÜM ŞEHİTLERİ SAYGI İLE ANIYORUM. "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz. MUSTAFA KEMAL "